fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Presència ripolletenca a les llistes del 10N -Política- 23/10/2019

Un cop més, Ripollet tindrà presència a les llistes electorals d'unes Eleccions Generals. La posició més alta a les candidatures és per Pilar Castillejo, l'actual primera tinent d'alcalde, que anirà de número 7 per la CUP-Per la ruptura. Castillejo ja va ser diputada per la CUP al Parlament de Catalunya durant vuit mesos, fins a l'octubre de 2016, quan va haver d'abandonar el seu escó pel règim d'incompatibilitats de la seva formació.

Presència ripolletenca a les llistes del 10N -Imatge 1-

Repetirà a les llistes d'Esquerra Republicana de Catalunya-Sobiranistes Núria Escursell, una de les cares visibles del Jovent Republicà (les antigues JERC) a Ripollet i a la comarca. És secretària de formació i activisme de Jovent al Vallès Occidental i membre de l'executiva de la formació local, on ocupa des de la setmana passada el càrrec de secretària de finances. Escursell escala una posició des de les eleccions d'abril, quan va ser 14a, fins al 13è lloc de la llista, a causa de l'absència d'última hora d'Oriol Junqueras, que va ser-ne el cap de llista, per la inhabilitació a causa de la sentència del procés.

També hi ha presència ripolletenca a les llistes del PSC-PSOE. Maria Lladó, que va ser regidora a l'Ajuntament pel grup socialista, serà la quarta suplent a la llista encapçalada per Meritxell Batet.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal