fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
En marxa el programa de Formació i Inserció amb 30 joves participants -Educació- 15/10/2019

El programa PFI es dirigeix a persones joves d'entre 16 i 21 anys que no han aprovat els estudis d'ESO, amb l'objectiu que retornin al sistema educatiu.

Aquest mes d'octubre, 30 joves han iniciat les classes del Programa de Formació i Inserció (PFI) a les instal·lacions del Patronat Municipal d'Ocupació. 15 joves ho han fet en el curs d'Imatge personal: perruqueria i estètica i altres 15 en el d'Auxiliar d'oficina i serveis administratius. L'objectiu d'aquests programes és, d'una banda, que els i les joves retornin al món educatiu per tal que puguin adquirir competències formatives que augmentin les seves possibilitats d'inserció en sectors laborals qualificats, i, d'altra banda, acompanyar-los en el seu procés maduratiu i de creixement personal.

En marxa el programa de Formació i Inserció amb 30 joves participants -Imatge 1-

En aquesta convocatòria s'han rebut una cinquantena d'inscripcions, la majoria de persones de Ripollet. Totes aquelles persones que no han pogut obtenir plaça, tindran prioritat en els programes ocupacionals i formatius dirigits a joves que el PMO anirà posant en marxa en els pròxims mesos, com ara el Tastet d'Oficis: de l'horta al plat.

El PFI s'allargarà fins a finals de juny del 2020 i durant el curs l'alumnat rebrà formació professional específica i formació bàsica per ajudar-los en la preparació de les proves d'accés al CFGM. A més, el programa inclou tutories i sessions individuals i grupals d'orientació per assessorar a les persones participants a decidir el seu itinerari formatiu i laboral futur.

Ja fa més de 10 anys que el PMO realitza aquest programa de transicions educatives, amb la col·laboració i suport econòmic de la Diputació de Barcelona i l'autorització del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, proporcionant noves oportunitats de retorn al sistema educatiu a joves que n'han quedat fora.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal