fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Arrenca la programació d'espectacles familiar Petit Mercat Vell -Cultura- 25/09/2019

L'Ajuntament comença el pròxim diumenge, 6 d'octubre, la programació d'espectacles familiars al Teatre Auditori del Mercat Vell. Es tracta del Petit Mercat Vell, un programa que porta espectacles per a públic familiar tots els primers diumenges de mes, d'octubre a maig, i converteix el Teatre Auditori en un punt de trobada per a famílies i infants que gaudeixen amb les arts escèniques. El tret de sortida serà el pròxim 6 d'octubre amb un dels fenòmens de la temporada passada, 'Adéu Peter Pan' de Festuc Teatre.

Arrenca la programació d'espectacles familiar Petit Mercat Vell -Imatge 1-Arrenca la programació d'espectacles familiar Petit Mercat Vell -Imatge 2-Arrenca la programació d'espectacles familiar Petit Mercat Vell -Imatge 3-Arrenca la programació d'espectacles familiar Petit Mercat Vell -Imatge 4-Arrenca la programació d'espectacles familiar Petit Mercat Vell -Imatge 5-

Després de passar per molts escenaris arriba a Ripollet aquesta història que vol posar de manifest el vincle entre els avis i néts. Un espectacle de titelles i actors sensible i divertit que buscarà la complicitat dels espectadors i amb una posada en escena que captivarà el públic des del primer moment.

El 3 de novembre, la Roda Produccions presentarà el clàssic de 'Hansel i Gretel', sempre des de la seva particular versió. Perduts enmig d'un bosc fosc, Hansel i Gretel s'endinsen en un camí que els condueix a la casa de llaminadures, però a dins trobaran a una bruixa dolenta que els farà la vida impossible.

Finalment, l'1 de desembre comptarem amb uns habituals a Ripollet, la companyia l'Estaquirot Teatre amb el seu darrer espectacle 'L'aventura d'avorrir-se'. Adreçat a partir de 3 anys. La protagonista d'aquesta història és una nena que tot i tenir moltes joguines, sempre s'avorreix i no sap jugar sola. Però un dia a casa de l'àvia, amb un simple aneguet de goma comença una aventura que la portarà a viatjar amb la imaginació a un món dels colors. Aquest espectacle pretén conscienciar a les famílies de la quantitat de joguines i regals que tenen a casa i motivar la creativitat dels infants.

Petit passaport
Petit Mercat Vell és un dels programes més consolidats al municipi, que va comptar el curs passat amb un públic de prop de 1.400 persones, entre elles molts infants que venien amb el Petit Passaport per aconseguir el seu segell. Aquest curs, el PMC tornarà a repartir a tots els infants en edat escolar un passaport que podran anar segellant a mesura que participin de les activitats culturals que es duen a terme a Ripollet.

Petit Mercat Vell compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, i complementa la programació estable d'espectacles per a públic general que gestiona l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.
Tots els espectacles comencen a les 18 hores. El preu de cada espectacle és de 5 euros, amb possibilitats d'abonaments i diversos descomptes. Les entrades es poden adquirir la setmana prèvia al Centre Cultural i una hora abans que comenci l'espectacle al Teatre Auditori. A més, es poden comprar a través del web del Teatre Auditori. Per a més informació us podeu adreçar al Centre Cultural (Rbla. Sant Jordi, 2-4).

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal