fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Ripollet Cultura i Tradició porta les catifes de flors al Palau de la Generalitat -Cultura- 24/09/2019

El passat 9 de setembre, l'associació Cultura i Tradició, juntament amb els tres grups catifaires que formen part de la Federació Catalana de Catifaires, va participar en la confecció d'una catifa al saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. La catifa va estar exposada durant el dia de portes obertes de l'Onze de Setembre. Amb el títol "Patrons de Catalunya, Cultura popular, Art i Tradició", es van representar les imatges de la Mare de Déu de Montserrat amb la muntanya i la imatge de Sant Jordi amb el vincle d'unió de la senyera i l'escut de la Generalitat. A la catifa, que feia 8 metres de llarg i 5 metres d'ample, s'hi van invertir més de 12 hores de feina.

Ripollet Cultura i Tradició porta les catifes de flors al Palau de la Generalitat -Imatge 1-Ripollet Cultura i Tradició porta les catifes de flors al Palau de la Generalitat -Imatge 2-Ripollet Cultura i Tradició porta les catifes de flors al Palau de la Generalitat -Imatge 3-

Pere Padró, president de Cultura i Tradició, es va encarregar de la realització de la Moreneta. Els materials emprats van ser flor natural, flor seca, verd natural, encenalls tenyits, esclòfia d'arròs, terres, marro de cafè i sal tenyida.

La catifa va causar un gran impacte visual a tots els visitants, en un marc incomparable i privilegiat com és el Saló Sant Jordi, i va ser elogiada pel President de la Generalitat i els consellers del Govern.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal