fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 27 de gener de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
La Mancomunitat Intermunicipal Cerdanyola-Ripollet-Montcada vol reactivar l'Hospital Ernest Lluch -Política- 24/09/2019

L'alcaldessa i els alcaldes acorden en la primera reunió del mandat demanar una reunió amb la Consellera de Salut, Alba Vergés, per valorar l'estat del projecte i reactivar-lo per atendre a la població de la Mancomunitat

L'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, i els alcaldes de Ripollet, José María Osuna, i de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón, es van reunir dijous 19 de setembre a l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès per a parlar dels temes que afecten la Mancomunitat Intermunicipal Cerdanyola del Vallès - Ripollet - Montcada i Reixac.

La Mancomunitat Intermunicipal Cerdanyola-Ripollet-Montcada vol reactivar l'Hospital Ernest Lluch -Imatge 1-

L'Hospital lleuger Ernest Lluch i la seva reactivació va ser un dels temes tractats a la reunió. Campos, Osuna i Cordón acordaren sol·licitar una entrevista amb la Consellera de Salut, Alba Vergés, amb l'objectiu d'analitzar l'estat del projecte i la seva viabilitat per atendre les necessitats d'una població dels tres municipis que supera els 130.000 habitants. Amb aquesta reunió es vol donar continuïtat a les trobades que a final de l'anterior mandat es van produir amb el CatSalut. Actualment, els hospitals del Parc Taulí, un dels més saturats d'Europa, i de la Vall d'Hebron, són els centres de referència per a Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac.

L'alcaldessa i els alcaldes marcaren altres línies de treball per la Mancomunitat. Així, la N-150, coneguda com a carretera de Barcelona, i la seva pacificació i encaix en els tres municipis es treballarà junt amb altres administracions d'àmbit supramunicipal amb l'objectiu d'atendre les demandes de la ciutadania.

També acordaren estudiar la realització d'un Programa d'Actuació de la mancomunitat que reculli les actuacions previstes per l'ens supramunicipal.

D'altra banda, durant la trobada, els alcaldes de Ripollet i de Cerdanyola van creure oportú treballar conjuntament sobre la situació del barri de Can Tiana Pont Vell i van emplaçar-se a una pròxima reunió bilateral sobre aquest tema.

L'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón, és el president actual de la Mancomunitat Intermunicipal Cerdanyola del Vallès - Ripollet - Montcada i Reixac.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal