fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 21 de febrer de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La companyia teatral La Marfanta es refunda -Cultura- 18/09/2019

Aquests mesos de juny i juliol, han servit per a refundar un dels grups del teatre ripolletenc que més repercussió va tenir a les darreries del passat segle XX i inici del XXl: Cia. La Marfanta. Després de més d'una dècada de silenci, els antics components de Cia. La Marfanta, Àngel Márquez, Xavi Caballé i Jordi Allepuz, han tornat a coincidir en el projecte que els va portar a treballar junts prop de deu anys.

La companyia teatral La Marfanta es refunda -Imatge 1-

Muntatges teatrals com "Erotyl", "Pedro y el Capitán", "Fi de partida" o "Aquí no paga ni Déu", varen conformar el seu periple pels diferents escenaris per a on ha passat per la companyia. Cia. La Marfanta, va passar en el seu moment, pel Versus Teatre, l'actual Versus Glòries, a Barcelona, amb muntatges com "Pedro y el Capitán" de Mario Benedetti i "Fi de partida" de Samuel Beckett. O la Fira de Teatre de Tàrrega, aquesta, coberta amb el text del Nobel de literatura uruguaià.

Des de les instal·lacions del Patronat de Cultura i Joventut, ja han començat els assajos del pròxim muntatge de Cia. La Marfanta, que serà la representació de "Pedro y el Capitán", tot commemorant el vintè aniversari de la seva posada en escena a Ripollet el 1999. La cita de la reestrena de "Pedro y el Capitán" serà el dissabte 25 de gener, a les 10 de la nit al Teatre Auditori de Ripollet.

El rigor, la seriositat, el compromís i les ganes de seguir fent bon teatre seran la divisa que ha marcat i marcarà des d'ara aquesta nova aventura teatral endegada per Cia. La Marfanta aquest segle XXI.

NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal