fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 29 de gener de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Oberta la preinscripció per als PFI d'Imatge Personal i auxiliar d'oficina -Economia- 17/09/2019

El Patronat Municipal d'Ocupaciˇ (PMO) iniciarÓ, la primera setmana d'octubre, dos programes de Formaciˇ i Inserciˇ (PFI). Es tracta dels PFI Auxiliar Imatge Personal: perruqueria i estŔtica i Auxiliar en activitats d'oficina i en serveis administratius generals. Els programes estan adrešats a joves de 16 a 21 anys, que no hagin obtingut el tÝtol d'ESO.

Oberta la preinscripció per als PFI d'Imatge Personal i auxiliar d'oficina -Imatge 1-Oberta la preinscripció per als PFI d'Imatge Personal i auxiliar d'oficina -Imatge 2-

L'objectiu dels PFI, que s'emmarquen dins el Programa Transicions Educatives, Ús proporcionar a l'alumnat una formaciˇ bÓsica i professional per a facilitar la seva posterior incorporaciˇ al mˇn laboral o reprendre de nou els estudis. De les persones joves que van realitzar els PFIs al PMO durant el curs 2018-2019, 26 van retornar al sistema educatiu i 3 van aconseguir un contracte laboral.

Per a mÚs informaciˇ i preinscripcions, cal adrešar-se al PMO (c. de Sant SebastiÓ 26, tel. 935 807 642). El perÝode de preinscripciˇ restarÓ obert fins a esgotar les places disponibles, que sˇn 15 per grup.

NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal