fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 11 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del ple Ordinari del 25 de juliol de 2019 -Plens- 24/07/2019

Aquest dijous, 25 de juliol, a les 19 h, tindrÓ lloc una sessiˇ plenÓria de carÓcter ordinari, que compta amb 17 punts a l'ordre del dia, els quals poden consultar al document adjunt. El Ple tindrÓ lloc a la Sala de Plens municipal (c. de Balmes, 2- edifici MolÝ d'en Ginestar).

Avanç del ple Ordinari del 25 de juliol de 2019 -Imatge 1-Avanç del ple Ordinari del 25 de juliol de 2019 -Imatge 2-Avanç del ple Ordinari del 25 de juliol de 2019 -Imatge 3-

El primer punt del dia serÓ la votaciˇ per delegar a la Diputaciˇ de Barcelona el cobrament de les matrÝcules de l'Escola Municipal de M˙sica, que encara no compta amb una licitaciˇ. Tot seguit es presentarÓ la dissoluciˇ dels Patronats Municipals d'Ocupaciˇ, Cultura i Esports, de la qual es pot llegir mÚs informaciˇ en aquest enllaš.

La votaciˇ sobre els Serveis Centrals de l'Ajuntament comenšarÓ amb el punt n˙mero 7, que es refereix a la modificaciˇ de la plantilla i la relaciˇ de llocs de treball pel que fa al personal funcionari i laboral de l'Ajuntament de Ripollet. Tot seguit, s'aprovarÓ la pr˛rroga de la vigŔncia del contracte d'abastament d'aigua potable, i es presentarÓ l'estudi per la gestiˇ p˙blica de l'abastament d'aigua potable per part de l'Ajuntament.

MÚs tard es votarÓ la modificaciˇ de crŔdits n˙mero 9/2019, amb la modalitat de crŔdits extraordinaris i suplements de crŔdit, i l'adhesiˇ de l'Ajuntament a l'associaciˇ de municipis i entitats per l'aigua p˙blica. Tot seguit, el punt n˙mero 12 tractarÓ de les Festes Locals per a l'any 2020.

Pel que fa als Serveis Territorials, es votarÓ posar a disposiciˇ els terrenys limÝtrofsamb l'escola El Martinet a favor del Departament d'Educaciˇ per transformar-lo en Institut-Escola. TambÚ s'acceptarÓ la ren˙ncia de la concessiˇ de les parades del Mercat Municipal de 45 a 50 (peixateria) i de 16 i 17 (venda de menuts).

Finalment, es presentaran dues mocions, per part dels grups municipals de Ciutadans i el Partit dels Socialistes. La primera, per part de C's, Ús instar al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya la prohibiciˇ de cašar al sector Mas Durant i la seva declaraciˇ de Zona de Seguretat (R/E 2019/12548).

La segona, per part del PSC, Ús la mociˇ pel compliment de la legislaciˇ de mem˛ria hist˛rica i l'elaboraciˇ d'un catÓleg de vestigis de la dictadura franquista al municipi, i per la retirada del monument franquista ubicat a la muntanya de Montserrat.

Les persones interessades poden assistir al Ple o seguir-lo en directe a travÚs de Ripollet RÓdio (91.3 fm), ripolletrÓdio.cat i el canal de Youtube Ripollet TV.
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal