fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del ple Ordinari del 25 de juliol de 2019 -Plens- 24/07/2019

Aquest dijous, 25 de juliol, a les 19 h, tindrà lloc una sessió plenària de caràcter ordinari, que compta amb 17 punts a l'ordre del dia, els quals poden consultar al document adjunt. El Ple tindrà lloc a la Sala de Plens municipal (c. de Balmes, 2- edifici Molí d'en Ginestar).

Avanç del ple Ordinari del 25 de juliol de 2019 -Imatge 1-Avanç del ple Ordinari del 25 de juliol de 2019 -Imatge 2-Avanç del ple Ordinari del 25 de juliol de 2019 -Imatge 3-

El primer punt del dia serà la votació per delegar a la Diputació de Barcelona el cobrament de les matrícules de l'Escola Municipal de Música, que encara no compta amb una licitació. Tot seguit es presentarà la dissolució dels Patronats Municipals d'Ocupació, Cultura i Esports, de la qual es pot llegir més informació en aquest enllaç.

La votació sobre els Serveis Centrals de l'Ajuntament començarà amb el punt número 7, que es refereix a la modificació de la plantilla i la relació de llocs de treball pel que fa al personal funcionari i laboral de l'Ajuntament de Ripollet. Tot seguit, s'aprovarà la pròrroga de la vigència del contracte d'abastament d'aigua potable, i es presentarà l'estudi per la gestió pública de l'abastament d'aigua potable per part de l'Ajuntament.

Més tard es votarà la modificació de crèdits número 9/2019, amb la modalitat de crèdits extraordinaris i suplements de crèdit, i l'adhesió de l'Ajuntament a l'associació de municipis i entitats per l'aigua pública. Tot seguit, el punt número 12 tractarà de les Festes Locals per a l'any 2020.

Pel que fa als Serveis Territorials, es votarà posar a disposició els terrenys limítrofsamb l'escola El Martinet a favor del Departament d'Educació per transformar-lo en Institut-Escola. També s'acceptarà la renúncia de la concessió de les parades del Mercat Municipal de 45 a 50 (peixateria) i de 16 i 17 (venda de menuts).

Finalment, es presentaran dues mocions, per part dels grups municipals de Ciutadans i el Partit dels Socialistes. La primera, per part de C's, és instar al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya la prohibició de caçar al sector Mas Durant i la seva declaració de Zona de Seguretat (R/E 2019/12548).

La segona, per part del PSC, és la moció pel compliment de la legislació de memòria històrica i l'elaboració d'un catàleg de vestigis de la dictadura franquista al municipi, i per la retirada del monument franquista ubicat a la muntanya de Montserrat.

Les persones interessades poden assistir al Ple o seguir-lo en directe a través de Ripollet Ràdio (91.3 fm), ripolletràdio.cat i el canal de Youtube Ripollet TV.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal