fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 23 d'agost de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
El govern municipal proposa la dissolució dels patronats municipals -Serveis- 23/07/2019

L'objectiu Ús simplificar l'estructura de l'Ajuntament i integrar el personal en una organitzaciˇ ˙nica. Fru´t de la reflexiˇ, l'anterior mandat, sobre un nou model de gestiˇ de les persones que treballen tant a l'Ajuntament com als diferents patronats municipals, el govern municipal va evidenciar la necessitat de simplificar l'estructura en quŔ s'organitza el personal municipal, integrant-lo en una ˙nica organitzaciˇ que permeti una major eficÓcia interna i reverteixi en la millora de serveis a la ciutadania.

El govern municipal proposa la dissolució dels patronats municipals -Imatge 1-

╔s per aix˛ que ha decidit iniciar el procÚs per a la dissoluciˇ dels patronats municipals de Cultura, Esports i Ocupaciˇ, per tal d'integrar els treballadors a la plantilla municipal. AixÝ, en el proper Ple ordinari del 25 de juliol es proposarÓ l'aprovaciˇ de les comissions tŔcniques d'estudi, tal com preveu la legislaciˇ vigent, que han d'informar sobre la viabilitat d'aquest procÚs.

Aquesta decisiˇ Ús fru´t del treball que el govern municipal ha realitzat des del primer dia per tal dotar l'administraciˇ d'aspectes que consideren imprescindibles com el treball participatiu i transversal, la transparŔncia en la gestiˇ i la modernitzaciˇ dels serveis, per tal d'oferir solucions orientades a l'increment de la qualitat de vida de totes les persones que viuen i treballen a Ripollet.

Voluntat de diÓleg i participaciˇ
La voluntat del govern Ús que la formaciˇ de les comissions tŔcniques vagi paralĚlela a la creaciˇ de tots els mecanismes necessaris per tal de tenir en compte tots els punts de vista possibles, entenent imprescindible la participaciˇ de totes les persones que integren les plantilles dels patronats, per tal que ajudin a repensar aquesta nova estructura. En aquest sentit, ja s'han produ´t algunes reunions per tal de comenšar a tenir informaciˇ de tots els sectors de l'administraciˇ local i poder intercanviar unes primeres impressions respecte aquest procÚs.

Tenint en compte el redu´t nombre de persones que treballen a l'Ajuntament i als patronats, unes 240 persones en total, el govern municipal estÓ convenšut que aquest canvi permetrÓ una major eficÓcia interna i es traduirÓ en una millora dels serveis que es presten a la ciutadania.

NdP/A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal