fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Els infants i els joves, uns dels protagonistes de la Festa Major de Ripollet 2019 -Cultura- 17/07/2019

Seguint amb la voluntat d'oferir una àmplia oferta d'activitats per a públic familiar i juvenil, el programa de la Festa Major 2019 compta amb moltes activitats dirigides especialment per infants i joves, així com algunes novetats. Aquestes propostes han estat treballades, des de fa mesos, a les comissions d'infantil i de joves.

Els infants i els joves, uns dels protagonistes de la Festa Major de Ripollet 2019 -Imatge 1-

Com ve succeint en els darrers anys, el tret de sortida el farà el Col·lectiu Popular l'Aresta amb la pre-festa que tindrà lloc dijous, 22 d'agost, a les 19 h a la pl. Molí. La pre-festa inclou el seu ja tradicional txupinasso, a les 21 h.

Divendres el públic familiar trobarà ja instal·lat l'espai del petit lector a la carpa de la Biblioteca ubicada a la plaça Pere Quart. Aquest espai romandrà fins diumenge i anirà oferint tallers i conta contes. A més, a partir de les 18 h a la plaça Pere Quart, trobarem jocs de gran format (dames, parxís, laberints, etc.) construïts artesanalment amb fusta, amb l'objectiu de fomentar les relacions personals entre familiars i amics, tot potenciant valors educatius i saludables.

Dissabte al matí, el corre aigües sortirà de la rambla de Sant Jordi davant de la torre de l'Argentera i comptarà amb la participació de la Xamuskina. A la tarda, mentre els infants més grans ballen a ritme de rock and roll amb Xics&Roll, els més petits, de 9 mesos a 3 anys, podran gaudir d'un espai per nadons que s'instal·larà a la pl. Molí.

Diumenge a partir de les 18 hores, al final de la rambla de Sant Jordi (Can Mas) hi haurà un espai d'experimentació i joc lliure adreçat a infants entre 0 i 8 anys on hi haurà estructures de psicomotricitat, joc sensorial, joc de construcció, sorrals de cereals i espais de calma.

Un dels dies forts d'activitats infantils serà dilluns; al matí, la plaça Pere Quart es convertirà en un espai de tallers, espai de jocs i una activitat per a 'mamis, papis i bebes'. I a la tarda, acollirà el taller de maquillatge i el pinta la festa major amb guix.

Pel que fa als joves, tindran diverses cites imperdibles aquesta Festa Major, des del correbars de divendres, al Ripollet Rock, les activitats del xiringo del COP, el concert de grups locals diumenge amb Gatillazo, Wild Mamas, Akantoide y Gamerok selector de Kanyapollet, i el concert de dissabte amb Tribade, Jazzwoman, David Hidalgo i DJ Lunpens. Dilluns a la tarda hi haurà el taller de grafiti, a la plaça Pere Quart i la gimcana que ha preparat el Centre d'Esplai l'Estel a la que us podeu inscriure a partir de dimecres 21 d'agost, de 18 a 20 hores, al Casal de Joves.

Finalment, infants i joves tenen una altra cita que no es poden perdre amb els diferents balls de confeti que hi haurà: diumenge el confeti infantil, a les 20 h, a la plaça Molí amb els Xiula Big Band; i dilluns el confeti de veterans, a partir de les 22.30 h a la rambla de Sant Jordi amb Sarrià de Ter; i el ball del confeti amb Txandals, a les 24 h, al brollador del Parc dels Pinetons.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal