fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El Comitè de Dones repinta el mural de la plaça del Molí -Societat- 16/07/2019

Ahir el Comitè de Dones de Ripollet, en el marc de les seves activitats de Cada dia és 8M, va repintar el mur de la plaça del Molí. El nou mur vol recordar la lluita feminista i totes les dones que han mort assassinades en feminicidis. Si bé abans s'hi podien llegir els noms d'algunes víctimes, ara el mur inclou la imatge de dues dones que representen el gènere femení en el seu conjunt. També s'hi ha afegit un text explicatiu, i s'hi manté el lema "Ens volem vives".

El Comitè de Dones repinta el mural de la plaça del Molí -Imatge 1-El Comitè de Dones repinta el mural de la plaça del Molí -Imatge 2-

L'acte va tenir també una taula rodona amb un debat sobre maternitat i feminisme, amb l'associació MamiCria Ripollet, un debat obert amb molta participació que va anar més enllà del tema proposat i va acabar amb la reivindicació a les regidores presents de canviar el nom de la plaça del Molí per "plaça de les Dones". També hi va haver música en directe, amb l'actuació de la cantant Eve Eimys, a més d'una barra amb cerveses ecològiques i pica-pica. Les millors fotos de l'acte es poden veure a la pàgina de Facebook d'InfoRipollet.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal