fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El #Carnavalbestial porta la festa a Ripollet -Cultura- 01/03/2019

Aquest divendres comença el carnaval a Ripollet, que durarà fins al dimecres, 6 de març, i està ple d'activitats, balls i festa. Durant tot el divendres, el Mercat Municipal es guarnirà de Carnaval, amb animació, festa i concurs d'Instagram. A la tarda, a partir de les 17.30 h, la es celebrarà el carnaval infantil a la plaça del molí, amb un espectacle de la mà de Jordi Tonietti and the Bus Band. A les 18.45 h, començarà la festa per al públic adolescent, amb punxadiscos. A les 20 h, s'organitzarà l'edició de Carnaval de Nits del Música, al Teatre Auditori.

El #Carnavalbestial porta la festa a Ripollet -Imatge 1-El #Carnavalbestial porta la festa a Ripollet -Imatge 2-

Dissabte arribarà amb tota la força del Carnaval, amb la plantada de comparses a les 17 h, al c. de Sarrià de Ter; i la cercavila començarà a les 17.30 h. A les 23.30 h, joves i grans podran gaudir del Ball de Carnaval Jove, al Pavelló Municipal. A més, dimarts, dia 5, el Casal d'Avis es vestirà de festa en motiu del carnestoltes, amb un Ball de Carnaval a les 17 h.

La clausura de la festa arribarà el dimecres, a les 18.30 h, amb la despenjada del cabraboc del balcó del Casal de Joves i una tabalada a càrrec de diables de Ripollet. La festa no acabarà aquí. A les 20h, es farà una sardinada de carnaval al parc Rizal, a càrrec de l'associació Gastronòmica el Setrill, per acomiadar al rei carnestoltes fins l'any que ve.

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal