fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 de juliol de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
La primera edició de les Jornades Municipalistes LGTBIQ de la CUP tindran lloc a Ripollet -Política- 25/10/2018

Aquest diumenge, 28 d'octubre, la CUP organitza les I Jornades Municipalistes LGTBIQ, i ha triat Ripollet, concretament l'Escola Escursell, per acollir l'esdeveniment. La jornada té com a objectiu reflexionar sobre el treball que es fa des del municipalisme en matèria LGTBIQ i, per això, hi participaran diversos municipis i entitats per explicar les seves experiències.

La primera edició de les Jornades Municipalistes LGTBIQ de la CUP tindran lloc a Ripollet -Imatge 1-La primera edició de les Jornades Municipalistes LGTBIQ de la CUP tindran lloc a Ripollet -Imatge 2-

La jornada començarà a les 10 h, moment en què totes aquelles persones interessades poden fer la inscripció, la qual és oberta a tota la ciutadania i gratuïta. Durant el matí, tindran lloc dues taules rodones. La primera se centrarà en les experiències LGTBI a diversos ajuntaments, amb la participació de la CUP-CC (10.15 h), i la segona girarà al voltant d'"Els moviments socials LGTBI i el municipalisme" (12 h).

Després de dinar, a les 16 h, s'ha preparat una sessió formativa sobre la història del col·lectiu LGTBI i terminologia, la qual donarà pas a una tarda de tallers, de 17 a 20 h: educació, sanitat i VIH, capitalisme rosa i LGTBI-fòbia i la Llei 11/2014.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal