fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El teatre es mou a Ripollet amb motiu dels 25 anys de l'AETMV -Cultura- 25/10/2018

El dijous, 25 d'octubre, diferents espais singulars de la ciutat acolliran les propostes teatrals, musicals i de dansa incloses en el programa 'Movem el teatre'. La iniciativa s'emmarca en la celebració del 25è aniversari de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell i, per aquest motiu, es celebrarà el dia 25 de cada mes.

El teatre es mou a Ripollet amb motiu dels 25 anys de l'AETMV -Imatge 1-

L'encarregada de dirigir i coordinar aquest espectacle és la Judit López que, en una entrevista amb InfoRipollet, va explicar que la idea de 'Movem el teatre' és recordar els 25 anys de l'associació amb petits relats personals, convertits en petites escenes, que involucrin tant als participants com als espectadors. "Sobretot amb la gent del poble, no es tracta de que vegin l'espectacle, sinó que hi participin ells mateixos".

Les propostes que sortiran al carrer el 25 d'octubre aniran a càrrec d'actors i actrius amateurs de Ripollet, d'alumnes i professorat de l'Escola de Música i del grup Dansa Jove Noelia España.

De bon matí començarà la celebració amb l'Escenari Obert, un homenatge a Pepe Rubianes en un escenari sobre rodes, donat que la representació serà per sorpresa en un transport públic. L'Escenari obert tornarà al migdia amb Criatures, que tornaran a omplir inesperadament un mitjà de transport públic.

A les 13 i les 13.30 h, al Mercat Municipal, es recordaran els inicis de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell i les seves reivindicacions.

A la tarda, a les 18 h, a la plaça d'Emma Maleras, es recordarà a l'excepcional ballarina que dóna nom a la plaça i es farà memòria de la trajectòria de l'associació durant els seus 25 anys. A les 19 i les 19.15 h, es durà a terme l'espectacle 'Escenari ocult', un espai per aquells que volen aprendre a cantar i a tocar un instrument.

A més, a les 19.30 i les 20 h, es farà una celebració especial al comerç Bolsos Cisa, on els llibres i la música ocuparan l'espai on habitualment hi ha maletes i sabates.

Recordem que les accions de 'Movem el teatre' es realitzaran cada dia 25 des del mes d'octubre de 2018 al mes de maig de 2019, excepte el 25 de desembre, en espais singulars de Ripolle, de manera que aquells que no puguin assistir a algun dels actes, tindran l'oportunitat de fer-ho en altres ocasions.

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal