fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 26 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
"Me quiero más a mí", la nova novel·la de la ripolletenca Tamara Marín -Cultura- 19/10/2018

L'autora local Tamara Marín ha presentat, aquest dimecres 17, la seva última novel·la "Me quiero más a mí". Ho va fer dins el cicle de presentacions de llibres d'autors ripolletencs Ripolletres de la Biblioteca Municipal, on Marín condueix el nou Club de Lectura Chick Lit.

"Me quiero más a mí", la nova novel·la de la ripolletenca Tamara Marín -Imatge 1-"Me quiero más a mí", la nova novel·la de la ripolletenca Tamara Marín -Imatge 2-"Me quiero más a mí", la nova novel·la de la ripolletenca Tamara Marín -Imatge 3-"Me quiero más a mí", la nova novel·la de la ripolletenca Tamara Marín -Imatge 4-

"Me quiero más a mí" és la tercera novel·la de Marín, la qual té com a protagonista la María, personatge secundari de l'obra anterior, "No soy una princesa". "Volia saber més de María", explicava Marín, qui va confessar haver-se "enamorat" d'un nou personatge, Alba, que protagonitzarà la seva pròxima novel·la. Encara es desconeix el títol, però ha anunciat que ja el té acabat i que es publicarà al mes de març del 2019. "No soy una princesa", "Me quiero más a mí" i aquest nou llibre són autoconclusius, però mantenen molts lligams pel que fa als personatges, alguns dels quals apareixen a les diverses obres.

La María és periodista i l'Àlex, el protagonista masculí de "Me quiero más a mí", és actor. Es tracta d'una novel·la romàntica, curta, que, "com no podia ser d'una altra manera, té un final feliç", deia Marín. L'autora intenta que els personatges femenins siguin "els forts", mentre que els masculins juguin un paper secundari: "Una novel·la romàntica no pot ser feminista, perquè es tracta d'un amor romàntic, però sempre intento apoderar les dones i fer-les protagonistes".

La presentació va servir per vendre els primers exemplars que, ara, ja es poden adquirir a través d'Amazon, en versió física i digital, i a les llibreries. Marín, que va vendre vuit edicions de la seva primera novel·la i sis, de la segona, assegura sentir-se "amb més pressió", ja que "vols que vagi igual o millor que l'anterior".

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal