fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Jornada de portes obertes al nou rocòdrom municipal -Esport- 19/10/2018

Aquest dissabte, 20 d'octubre, es realitzarà una jornada de portes ofertes amb motiu de l'obertura del Rocòdrom/Boulder del Poliesportiu Municipal de Ripollet. Tothom que hi estigui interessat hi podrà participar, sempre i quan hagi signat les autoritzacions corresponents a consergeria. La jornada es realitzarà en l'horari de 10 h a 13 h i hi haurà un responsable del Centre Excursionista per assessorar els participants.

Jornada de portes obertes al nou rocòdrom municipal -Imatge 1-

A partir del dia 22 d'octubre, la instal·lació romandrà oberta seguint la següent normativa d'utilització coincidint amb els horaris del Poliesportiu. Es recorda a les persones interessades que l'ús dels peus de gat al rocòdrom i la paret d'escalada és obligatori. Una vegada l'equipació funcioni de forma normal, el búlder es podrà utilitzar amb el carnet d'abonat del PAME i, com és habitual, els menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats.

El rocòdrom, amb tres vies d'escalada en alçada, s'ha construït aprofitant el que ja hi havia a l'antiga paret de frontenis, afegint noves presses. El búlder, de nova construcció, té 3 metres d'alçada i està dins la pista de grades. Cost final de l'obra ha estat de 67.717,12 €.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal