fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'octubre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
El Consell Comarcal convoca la 5a edició del Concurs d'Idees Innovadores per a reptes socials -Economia- 23/07/2018

El Consell Comarcal del VallŔs Occidental ha obert fins al 19 d'octubre la convocat˛ria de la cinquena ediciˇ del Concurs d'Idees Innovadores per a reptes socials. El concurs vol identificar, fer emergir i accelerar la posada en marxa d'idees innovadores que tinguin potencial de crear ocupaciˇ de manera sostenible i que es plasmin en una proposta inicial de projecte empresarial.

El Consell Comarcal convoca la 5a edició del Concurs d'Idees Innovadores per a reptes socials -Imatge 1-El Consell Comarcal convoca la 5a edició del Concurs d'Idees Innovadores per a reptes socials -Imatge 2-

Els quatre projectes guanyadors rebran una aportaciˇ econ˛mica de 2.500 euros cadascun i el suport d'una consultoria externa per a la maduraciˇ i millora de la idea, el contrast amb potencials clients, en l'elaboraciˇ del model de negoci i full de ruta del projecte. A mÚs, tindran accÚs a serveis i recursos d'altres administracions locals i participaran en una trobada anual d'emprenedoria amb possibilitat de presentaciˇ a potencials inversors. Els projectes finalistes tambÚ rebran suport de la comunitat de la Xarxa d'Innovaciˇ Social del VallŔs en la difusiˇ i promociˇ dels projectes.

Les propostes presentades cal que estiguin vinculades al sector de l'economia social i solidÓria i proposin un model de gestiˇ empresarial que fomenti la democrÓcia interna i la responsabilitat social amb el territori. TambÚ cal que incorporin elements innovadors, ja sigui en la mateixa idea com en el producte, servei o procÚs, i que potenci´n i fomentin la cultura emprenedora, la participaciˇ i la creativitat. Cal que sigui possible concretar les propostes en projectes amb impacte econ˛mic directe o indirecte.

S'hi poden presentar associacions, entitats i/o fundacions, ciutadans/es, cooperatives i empreses, universitats i centres de recerca, i escoles de formaciˇ professional, entre d'altres.

L'Associaciˇ d'Aturats Ripollet-Cerdanyola, entre els guanyadors de la 4a ediciˇ
En la quarta ediciˇ es van presentar 40 propostes diferents i, entre les guanyadores, per la seva originalitat i el seu gran valor social, estava el cÓtering social "Menjar bo i just", de l'Associaciˇ d'Aturats Ripollet-Cerdanyola, juntament amb tres mÚs: Arte Paliativo, Bicinity Eco-l˛gic i Resident Odontologia.

M.F.

Es poden consultar les bases del 5Ŕ Concurs d'Idees Innovadores al segŘent enllaš:
http://www.innovaciosocialvalles.cat/wp-content/uploads/2018/07/04-bases-concurs-2018.pdf



noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal