fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'Escola Els Pinetons mostra el seu projecte d'art sobre Joan Brossa amb mirada d'infant -Educació- 22/05/2018

Pinetons i Brossa ha estat la combinació escollida per l'escola Els Pinetons per al seu projecte d'art anual, que s'ha centrat en la mirada i el treball en la figura i l'obra d'aquest artista polièdric. El passat divendres, 18 de maig, l'escola va acollir i compartir un dels moments més especials del curs per a infants, famílies i mestres. Els infants, a vegades barrejats per cursos de la mateixa escoleta, han observat, conegut i treballat el món de Joan Brossa i han presentat la seva visió a través de més d'una trentena de propostes i instal·lacions artístiques repartides per tota l'escola.

L'Escola Els Pinetons mostra el seu projecte d'art sobre Joan Brossa amb mirada d'infant -Imatge 1-L'Escola Els Pinetons mostra el seu projecte d'art sobre Joan Brossa amb mirada d'infant -Imatge 2-L'Escola Els Pinetons mostra el seu projecte d'art sobre Joan Brossa amb mirada d'infant -Imatge 3-L'Escola Els Pinetons mostra el seu projecte d'art sobre Joan Brossa amb mirada d'infant -Imatge 4-L'Escola Els Pinetons mostra el seu projecte d'art sobre Joan Brossa amb mirada d'infant -Imatge 5-

Els nens i joves s'han interessat i motivat per aspectes de l'artista i poeta com ara la seva òptica reivindicativa, de lluita, de transformació de la realitat, de màgia i també de joc visual, plàstic i poètic. A més, al vestíbul de l'edifici de primària es podia veure una exposició de facsímils de l'artista cedida per la Fundació Joan Brossa de Barcelona.

R.H.AGENDA

Festival d'alumnes Dansa Jove Noelia España

Jugatecambiental Pinetons: "Mandales de natura"

Directes de Sam Viu: Larry Smith & Johnny Julià

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal