fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 26 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'atleta Nacho Cáceres parla de l'educació en l'esport en una nova conferència de l'escola Tatché -Educació- 16/03/2018

Aquest divendres, dia 16, l'escola Enric Tatché acollirà la conferència "Com eduquem els nens en l'esport?", a càrrec de Nacho Cáceres, atleta internacional d'atletisme i pare. Aquesta és la segona xerrada que s'emmarca dins els actes del 40è aniversari de l'escola Enric Tatché i està oberta a qualsevol persona interessada. L'acte tindrà lloc a l'Aula de Psicomotricitat de l'edifici central de l'escola a les 16.45 h.

L'atleta Nacho Cáceres parla de l'educació en l'esport en una nova conferència de l'escola Tatché  -Imatge 1-L'atleta Nacho Cáceres parla de l'educació en l'esport en una nova conferència de l'escola Tatché  -Imatge 2-

Segons l'AMPA de l'escola Tatché, Nacho Cáceres pot aportar la seva visió com a atleta i de com el van educar a ell en l'esport, a part de donar la seva perspectiva des del vessant de pare de dues filles que també fan atletisme. "Avui en dia vivim en un món on la competència i la competició són molt presents a les nostres vides i sobretot en l'esport. Des de petits, els nens volen guanyar i aquí és on els pares i educadors hem de saber enfocar que de vegades es guanya i de vegades es perd", així ho expliquen des de l'AMPA. Per això, la importància radica en ensenyar a saber guanyar i saber perdre, a més d'ensenyar els infants a gaudir de l'esport.

Poden consultar la biografia completa del ponent Nacho Cáceres a la següent fitxa.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal