fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 26 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
El Lluís Companys i el Palau Ausit a la 2a Fira de la Formació Professional -Educació- 01/03/2018

Els instituts Lluís Companys i Palau Ausit, amb el suport de l'Ajuntament de Ripollet, tenen el seu propi estand a la fira, que se celebra a Fira Sabadell els dies 1, 2 i 3 de març. Els principals objectius són donar a conèixer a les famílies i als alumnes tot el ventall de l'oferta formativa de formació professional, centres que la imparteixen, vies d'accés als estudis, assessorament sobre acreditació i reconeixement de l'experiència laboral. A més de punts d'informació i orientació, hi haurà xerrades, tallers i demostracions per part de tots els centres que hi participen.

El Lluís Companys i el Palau Ausit a la 2a Fira de la Formació Professional -Imatge 1-

La Formació Professional com a oferta de qualitat
La segona edició de la Fira de la Formació Professional pretén consolidar la promoció de la Formació Professional com una oferta de qualitat entre els estudis postobligatoris. Es tracta d'un punt de trobada amb els diferents centres de formació i un punt d'assessorament i orientació. En aquesta edició, a més de l'oferta formativa de Sabadell, també s'ofereix informació sobre els cicles formatius que es poden cursar a les poblacions que formen part del Consell de la FP i l'Ocupació de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes.

L'esdeveniment acull xerrades específiques sobre més de 70 cicles formatius, ponències, espais de diàleg amb empreses, espai d'exposició dels centres que ofereixen cicles formatius i punts d'orientació personalitzada. Podeu consultar els horaris de les xerrades durant els tres dies al web de "Sabadell Orienta".

Una fira oberta a tothom
La fira està oberta a totes les edats i tant a treballadors en actiu com en situació de desocupació temporal, sigui quina sigui la seva carrera formativa i professional i el seu interès vocacional. L'accés és lliure a les diverses zones d'exposició i amb inscripció prèvia (gratuïta) a la majoria de les xerrades i tallers.

La Fira de la Formació Professional s'emmarca en l'estratègia local "Sabadell Orienta", la qual vol incidir en el concepte de Formació al llarg de la vida i és per això que preveu propostes per a diferents col·lectius: des d'alumnat fins a treballadors en actiu o en situació de desocupació temporal, empresariat, professionals de l'àmbit educatiu o pares i mares.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal