fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El #SuperCarnaval de Ripollet omple el cap de setmana de festa i xerinola -Cultura- 09/02/2018

El cap de setmana del #SuperCarnaval, organitzat per l'Ajuntament de Ripollet, arrenca aquest divendres amb el Carnaval infantil. Els menuts de la casa podran gaudir d'un espectacle infantil, a càrrec de la companyia Ambauka, a les 17.30 h. Enguany el Carnaval infantil ha canviat la seva ubicació: es trasllada des de la plaça Joan Abad a la plaça del Molí. A les 18.45 h, serà el torn del públic adolescent, pel qual s'ha preparat una festa amb animadors i DJs. Les parades del Mercat Municipal també s'han guarnit per l'ocasió i durant tot el dia també es faran les tradicionals cercaviles a les diferents escoles del municipi.

El #SuperCarnaval de Ripollet omple el cap de setmana de festa i xerinola -Imatge 1-

Dissabte 10 de febrer: Rua de Carnaval
La plantada de comparses es farà a les 17 h, a la rambla dels Pinetons, i la rua començarà a avançar a les 17.30 h. El Patronat Municipal de Cultura ha informat, un cop tancat el període d'inscripció, que desfilaran 18 comparses, formades per un total d'unes 1.500 persones. Enguany, també participen en la rua els Diables de Ripollet i la banda de l'Escola de Música de la Societat Coral "El Vallès", amb instruments de percussió i vent. A les 20 h, el final de festa tindrà lloc al parc Primer de Maig, amb l'actuació de DJs, mentre que a la nit, a les 23.30 h, el Pavelló d'Esports Joan Creus acollirà el ball de nit, amb el concurs de disfresses individuals (obertura de portes a les 23 h).

D'altra banda, el dimarts 13 de febrer, a les 17 h, tindrà lloc el Ball de Carnaval al Casal d'Avis.

#SuperCarnaval i #GiremLaRua: les etiquetes a les xarxes
Aquest Carnaval 2018 es viurà molt intensament a les xarxes socials i per això s'han creat dues etiquetes #SuperCarnaval i #GiremLaRua, amb la finalitat de sincronitzar digitalment totes les entrades de les xarxes generades al voltant del Carnaval, recordant que tots podem ser superherois i superheroïnes, i que aquesta vegada la Rua del carnaval ha invertit el seu recorregut.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal