fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 16 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PP Ripollet mostra el seu desacord amb l'absència temporal de Defensor de la Ciutadania -Política- 09/02/2018

Aquest dijous, el PP Ripollet va celebrar una roda de premsa a la seva seu per presentar l'estat de les entrades que el grup municipal ha fet al registre. El regidor popular Victor Díeguez va reivindicar el partit com a "força municipal" i la seva oficina d'atenció a la ciutadania com "la forma més directa de contactar amb els veïns". Segons Diéguez, l'absència de Defensor de la Ciutadania ha repercutit en les consultes que arriben a la seva oficina. Ha qualificat de "fracàs" el procés de redacció d'un nou reglament que ha de regir el funcionament d'aquest càrrec: "No hi ha Defensor del Ciutadà i hauria de ser una prioritat del govern. A la pràctica, és una inacció del govern municipal".

El PP Ripollet mostra el seu desacord amb l'absència temporal de Defensor de la Ciutadania -Imatge 1-

Les exregidores populars Francina Sau i Cristina Lozano, juntament amb Diéguez, van presentar les diverses preguntes a l'equip de govern entrades al registre municipal, la major part d'elles sense resposta, segons els populars. Pel que fa a l'àmbit social, han demanat informació sobre l'atorgament dels ajuts per combatre la pobresa energètica i sobre la relació entre els ajuts socials i els demandants no empadronats al municipi.

Els populars han dit estar "sempre atents" al tema dels mitjans de comunicació municipals. És per això que han demanat explicacions a l'equip de govern sobre els recursos que es destinen als mitjans municipals, sobretot a la premsa escrita, perquè "no quadra el que havíem sentit amb la pràctica", explicava Diéguez.

Sau va exposar algunes preocupacions en relació a la seguretat al municipi. Va fer referència a l'ús d'una càmera de vigilància i el retard en la retirada dels cotxes cremats al barri de Tiana, a finals de desembre, i la neteja de la zona afectada. D'altra banda, Lozano va mostrar la disconformitat del grup municipal respecte l'arranjament de les escales del passatge de Cot amb el carrer Sant Enric.

Finalment, Sau va parlar dels llaços grocs que es van penjar a la façana del Teatre Auditori del Mercat Vell durant el període nadalenc. Els populars van demanar per escrit explicacions a l'equip de govern sobre qui va donar l'autorització, quin havia estat el cost i de quina partida pressupostària provenien els diners. Diéguez va denunciar "el trencament de formes" del govern municipal, ja que la resposta rebuda no provenia del batlle ni especificava tota la informació demandada.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal