fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 14 de desembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Avui és l'últim dia pels comerços per inscriure's a la campanya de Nadal -Economia- 20/11/2017

Enguany, tots els comerços de Ripollet poden participar a la campanya unitària de Nadal, organitzada des de l'Ajuntament i els diferens gremis i entitats comercials, a través de l'empresa Cohesiona. Així, qui tingui un establiment a Ripollet, fins avui dia 20, pot adherir-se a la campanya, trucant al número 637 55 49 51 o enviant un correu electrònic a l'adreça cohesiona@cohesiona.cat.

Avui és l'últim dia pels comerços per inscriure's a la campanya de Nadal -Imatge 1-

Els comerços que s'afegeixin a la campanya tindran dret a un arbre (fins a exhaurir existències), dins la iniciativa del bosc social i solidari; a 100 butlletes de participació del sorteig "Ripollet té premi" i a 200 tiquets pel trenet del Comerç. Com a novetat, aquest any hi haurà un trenet del Comerç que recorrerà el municipi. Des de l'organització, es vol que el tren arribi a tots els barris de la ciutat. Estarà en funcionament els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i els dies 2, 3, 4 i 5 de gener. Els tiquets per pujar al trenet els regalaran els establiments adherits.

La campanya de Nadal és una suma del treball de les entitats representatives del teixit econòmic i de l'Ajuntament: Unió de Comerciants de Ripollet, Mercat Municipal, Gremi d'Hostaleria, Gremi d'instal·ladors. Aquest any, però, també estarà oberta a tots els establiments de Ripollet que vulguin afegir-s'hi.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal