fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Petit Mercat Vell porta "La festa del temps" al Teatre Auditori -Cultura- 03/11/2017

El Teatre Auditori del Mercat Vell acull diumenge 5 de novembre, a les 18 h, "La festa del temps", de la companyia de teatre infantil Xiula. Aquest espectacle forma part de la programació del "Petit Mercat Vell", una iniciativa promoguda pel Patronat de Cultura que, des de l'any passat, assegura una programació estable d'espectacles infantils d'èxit a Ripollet.

El Petit Mercat Vell porta "La festa del temps" al Teatre Auditori -Imatge 1-El Petit Mercat Vell porta "La festa del temps" al Teatre Auditori -Imatge 2-


"La Festa del Temps" fa un recorregut per les emocions dels quatre personatges d'aquesta història (interpretats per Rikki Arjuna, Jan Garrido, Adrià Herèdia i Marc Soto), els quals es troben viatjant pel món. El seu objectiu és arribar a un cim de 5.472 metres. És un espectacle musical i ple d'humor, on les cançons recullen diferents aventures dels protagonistes amb ritmes moderns i variats. Els dibuixos i les ombres de Mariona Tolosa també juguen un paper important en escena. "La Festa del Temps" es va estrenar al Teatre Goya el 2016 amb una bona acceptació del públic.

Les entrades, les quals tenen un preu de 5 €, poden comprar-se a través del web del Teatre Auditori, al Centre Cultural o una hora abans de l'espectacle al mateix teatre.

Tots aquells nens i nenes, entre 3 i 12 anys, que disposin del passaport Petit Ripollet podran segellar-lo assistint a "La Festa del Temps". El passaport, que encara es pot aconseguir als diferents equipaments culturals de la ciutat, pretén apropar la cultura a infants i famílies. Cada cop que participin en una de les activitats culturals programades, el propietari del passaport podrà segellar-lo i, quan aconsegueixi deu caselles marcades, podrà gaudir d'una sorpresa.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal