fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 19 de setembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Pepa Plana i el Cor Vivaldi, entre els protagonistes de l'inici de la temporada de l'AETMV -Cultura- 09/10/2017

L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell (AETMV) va celebrar divendres el Dia de l'Associació. L'entitat va presentar la programació del primer trimestre de la temporada 2017/18 davant un centenar de socis al Teatre Auditori. El president de l'associació, Joan-Ramon Gordo, en una entrevista a l'Info setmanal de Ripollet Ràdio, va voler destacar la qualitat i l'equilibri de la programació d'aquests primers tres mesos de la 24ena temporada, "perquè sempre intentem que totes les arts escèniques tinguin presència", assegura.

Pepa Plana i el Cor Vivaldi, entre els protagonistes de l'inici de la temporada de l'AETMV -Imatge 1-Pepa Plana i el Cor Vivaldi, entre els protagonistes de l'inici de la temporada de l'AETMV -Imatge 2-Pepa Plana i el Cor Vivaldi, entre els protagonistes de l'inici de la temporada de l'AETMV -Imatge 3-Pepa Plana i el Cor Vivaldi, entre els protagonistes de l'inici de la temporada de l'AETMV -Imatge 4-


El pressupost de l'entitat i els condicionants tècnics del Teatre Auditori fa que es programin espectacles de petit i mitjà format. És el cas, per exemple, de la proposta de la companyia Teatre del Raval, que ens presentarà el seu muntatge "La visita inesperada" el pròxim 20 d'octubre. Es tracta d'un espectacle en el qual es requerirà la participació del públic per descobrir qui és l'assassí d'aquest thriller de l'Agatha Christie. Entre els participants, l'AETMV sortejarà dues entrades per a qualsevol dels seus espectacles i un sopar per a dues persones al Restaurant Eulàlia.

El 3 de novembre, el duo musical Maria Arnal i Marcel Bagès presentaran el seu debut discogràfic "45 cerebros y un corazón", guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona de Música. Segons Gordo, "és una proposta interessant que defuig del que sempre programem, però és una aposta per nous valors". És el primer espectacle que compta amb la promoció Promo 24, gràcies a la qual l'AETMV et regala una entrada gratuïta per a un altre espectacle de la mateixa promoció per cada entrada general comprada el dia 24 de cada mes.

La companyia Pepa Plana i el seu espectacle "Paradís pintat", un muntatge de teatre gestual que tracta de forma molt sensible la situació dels refugiats, arribarà al Teatre Auditori el 17 de novembre.

El mes de desembre ens esperen "Els Pastorets" del Cor Vivaldi, el dia 1, i "Celestina, la tragicomedia" de la companyia sevillana Atalaya, el dia 15. El Cor Vivaldi és un dels cors de veus blanques de referència a Catalunya. Durant vàries temporades, el Liceu ha acollit aquesta versió d'"Els Pastorets" sobre música d'Albert Guinovart. Aquesta proposta nadalenca especial i diferent, contrasta amb el teatre més tradicional de l'adaptació del gran clàssic de la literatura castellana de la companyia andalusa.

L'entitat també va presentar oficialment els diferents projectes del cicle Òpera i ballet en directe. Des del Gran Teatre del Liceu es retransmetrà en directe "Un ballo in maschera" de Giuseppe verdi (24 d'octubre) i "Roméo et Juliette" de Charles Gounod (27 de febrer), des de l'Òpera Palais de Garnier de París el ballet "Thierrée, Pite, Pérez, Schechter" (24 de maig) i des de l'Òpera Bastille de París, "Boris Goudonov" (7 de juny).

L'AETMV també continua la seva programació de Nits de Música i El Cafè Literari durant aquest trimestre al Centre Cultural.

També es va aprofitar l'ocasió per presentar la nova pàgina web de l'entitat. La novetat més destacada és la possibilitat de comprar les entrades en línia. Des de l'entitat, es va animar tots els assistents a utilitzar aquest nou servei i es van posar a disposició dels socis per a qualsevol dubte al respecte.

La segona part de l'acte va comptar amb l'actuació del grup Celtic Groove, el qual va amenitzar l'acte amb la interpretació de temes tradicionals i populars europeus d'origen celta. En acabar, l'AETMV va voler recuperar un vell costum del Dia de l'Associació: el Sopar dels associats. Tot i rebre aquest nom, era un àpat obert a tothom en el que van participar una quarantena de persones i es va dur a terme al mateix escenari del Teatre Auditori.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal