fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
La Nit de Tapes i la Nit del Comerç tornen a ser un èxit per tercer any consecutiu -Economia- 09/10/2017

Dissabte van tenir lloc la 3a Nit de Tapes i la Nit del Comerç amb un gran èxit de participació ciutadana. L'activitat econòmica i el bon menjar van fer de la nit una vetllada on no va faltar la diversió ni l'assistència de la ciutadania. Gairebé 4.000 ripolletencs van passar-se pel Mercat Municipal per degustar les tapes que oferien les diferents parades, segons dades del comptador que hi havia instal·lat a l'entrada. Així, la Nit de Tapes es va reafirmar un any més com a esdeveniment de gran èxit entre els ciutadans de Ripollet.

La Nit de Tapes i la Nit del Comerç tornen a ser un èxit per tercer any consecutiu -Imatge 1-La Nit de Tapes i la Nit del Comerç tornen a ser un èxit per tercer any consecutiu -Imatge 2-La Nit de Tapes i la Nit del Comerç tornen a ser un èxit per tercer any consecutiu -Imatge 3-La Nit de Tapes i la Nit del Comerç tornen a ser un èxit per tercer any consecutiu -Imatge 4-La Nit de Tapes i la Nit del Comerç tornen a ser un èxit per tercer any consecutiu -Imatge 5-

Gran èxit d'assistència
Des de les 20 h fins a la mitjanit, el Mercat Municipal va oferir una gran varietat de tapes a preus populars. Des de l'inici de la vetllada, una riuada d'assistents va començar a omplir els passadissos del Mercat. L'afluència de gent va seguir fins ben bé les 22.30 h, moment en què la majoria d'assistents ja havien degustat les seves tapes. "Havíem fet més tapes que l'any passat, però ens han volat. Estem molt contents que vingui el poble al Mercat", explicava Mercè Figueras, propietària d'una cansaladeria del Mercat.

Paral·lelament, a la plaça de Pere Quart, la Unió de Comerciants de Ripollet (UCR) també va afegir-se a la vetllada amb la instal·lació de diferents carpes. En aquestes s'hi podien trobar alguns establiments comercials de Ripollet, els quals van mostrar els seus productes i serveis a tothom que s'hi apropava, oferint també descomptes. Des de la UCR, fan una valoració positiva de la nit "atès que l'afluència de gent va ser molt gran" i perquè independentment que es vengui o no "aquestes fires fan efecte d'aparador, és a dir, volem que la gent de Ripollet conegui l'oferta comercial, posi cara als comerciants i els resulti propera".

A les 22 h es va realitzar el sorteig de premis del Segon Concurs de Paranys a l'Aparador, a càrrec de la UCR, però molts dels nens guanyadors no hi van ser per pujar a recollir el premi. Des de l'organització, entenen que "l'hora potser no va encaixar i que es tindrà en compte per a pròximes ocasions" i informen que tots els que van sortir guanyadors ara ja ho saben i que "a partir de dimarts ja podran bescanviar els seus vals per grans premis que han ofert els comerciants". La UCR també ha volgut agrair "l'elevada participació d'infants de Ripollet al concurs i els nombrosos comentaris que els han fet arribar algunes famílies pel fet d'organitzar aquest concurs".

Un esdeveniment dinamitzador del comerç
La Nit de Tapes i la Nit del Comerç es tracta d'una activitat conjunta organitzada per l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Ripollet. Des del consistori, s'ha treballat aquest any "perquè els establiments de l'àrea d'influència s'hi apuntessin i obrissin durant la vetllada, amb l'objectiu de crear sinergies i dinamitzar el comerç de la ciutat". En aquesta primera edició de botigues obertes durant la Nit del Comerç s'hi han adherit un total de 25 activitats econòmiques.

M.F.

Podeu veure l'àlbum de fotografies de la 3a Nit de Tapes i Nit del Comerç al següent enllaç:
https://www.facebook.com/pg/InfoRipollet/photos/?tab=album&album_id=1516958615013794



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal