fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 23 de juliol de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El COP-CpR valora la participació de "multitudinària, donades les circumstàncies de violència" -Política- 02/10/2017

El COP-Compromís per Ripollet considera que "la gent de Ripollet va demostrar el dia del referèndum d'autodeterminació una capacitat de resistència i d'organització difícilment superables". Per aquest motiu agraeix a totes les persones que ho van fer possible.

El COP-CpR valora la participació de "multitudinària, donades les circumstàncies de violència" -Imatge 1-

El COP-CpR valora la participació a Ripollet com a "multitudinària, donades les circumstàncies de violència per part de la policia espanyola". També diuen que la "indubtable legitimitat del referèndum obre la porta definitivament a la proclamació de la República catalana". Així mateix, condemnen "l'actuació repressiva del govern espanyol i la dels partits que li donen suport".

El COP-CpR rebutja i condemna "la violència de la G. Civil i la policia espanyola", ja que es tracta de "violència de l'estat contra un poble que vota en pau i civisme". En aquest sentit, convida "a tota la població a exercir el seu dret de vaga per condemnar la violència de l'estat espanyol".

Finalitzen les valoracions sobre l'1-O a Ripollet agraint "la participació i col·laboració dels ciutadans, de les voluntàries municipals, de l'Ajuntament, organitzacions i entitats que han ajudat a organitzar" i que sense tots ells no hauria estat possible que "Ripollet celebrés amb tota la dignitat aquest dia històric".

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal