fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La UCR condemna la violència de les forces de seguretat de l'Estat per l'1-O -Societat- 02/10/2017

La Unió de Comerciants de Ripollet (UCR) condemna la violència que van exercir les forces de seguretat de l'Estat durant l'1-O per impedir les votacions a Catalunya i s'afegeix a l'acord de la Taula per la Democràcia per fer una aturada del país el dimarts 3 d'octubre.

La UCR condemna la violència de les forces de seguretat de l'Estat per l'1-O -Imatge 1-

En referència a les actuacions policials que es van produir ahir per "desallotjar violentament els milers de persones que es van aplegar en els col·legis electorals i requisar el material per la votació", la UCR considera que aquestes són "absolutament inadmissibles" i que són una "violació dels drets civils i polítics de la convivència de la societat".

Des de la UCR, expressen la seva "solidaritat i afecte a totes les persones ferides" i els desitgen una ràpida recuperació. Finalment, donen el seu ple suport a l'acord adoptat per la Taula per la Democràcia, en el qual crida la societat catalana "a mobilitzar-se en defensa d'un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l'autoritarisme, el respecte i no la intolerància".

Així, la UCR s'afegeix a l'aturada del país del dimarts 3 d'octubre acordada per la Taula per la Democràcia i fa una crida "al conjunt de forces polítiques i socials catalanes, espanyoles i europees perquè facin tot allò que sigui necessari per garantir els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania de Catalunya".

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal