fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 24 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Premi a l'Ajuntament per reduir despesa en contractes i compres inferior a 18.000 euros -Economia- 09/05/2017

L'Ajuntament de Ripollet rebrà el 12 de maig un premi en reconeixement a la racionalització de la despesa en les compres menors. És a dir, per aconseguir millorar i reduir la despesa en la gestió dels contractes i compres per un import inferior als 18.000 euros. El premi es lliurarà en el marc del Congrés Localtic que tindrà lloc a Cunit.

Premi a l'Ajuntament per reduir despesa en contractes i compres inferior a 18.000 euros -Imatge 1-

En representació de l'Ajuntament hi assistirà i recollirà el premi la primera tinent d'alcalde, Pilar Castillejo, qui, entre altres competències, és responsable de les compres i la contractació municipal. Lliurarà el premi el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró.

Aquesta serà la segona edició d'aquest congrés, el qual comptarà amb taules rodones, conferències, ponències i demostracions sobre tres línies temàtiques: la innovació tecnològica aplicada, les tecnologies de la informació i de la comunicació al servei del món públic i l'oci tecnològic.

També hi haurà un espai d'intercanvi 'networking', habilitant així un encontre entre ponents i assistents. Entre els ponents es troben personalitats del món local molt destacades en aquest àmbit com Concepción Campos, doctora en dret i secretària d'administració local o Víctor Almonacid, secretari general del Consell Insular d'Eivissa.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal