fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 27 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Comença la nova temporada d'espectacles de l'Associació d'Espectadors -Cultura- 07/10/2016

La temporada d'espectacles que organitza l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell puja el teló aquest divendres, 7 d'octubre, a les 20 hores amb la xerrada-col·loqui Per a què serveix el teatre?, a càrrec de Xavier Albertí, director artístic del Teatre Nacional de Catalunya. "Amb aquesta trobada, recuperem un esdeveniment que feia anys que havíem aparcat, com és la xerrada, el col·loqui, la taula rodona, que volem tornar a potenciar", assenyala Joan Ramon Gordo, president de l'entitat. També es recupera un vell costum: el sopar del Dia de l'Associació, un sopar post-col·loqui que en aquesta ocasió tindrà lloc al Restaurant Eulàlia, a partir de les 22 h. La xerrada és gratuïta, però el preu del sopar és de 20 euros. Per assistir al sopar, cal reserva prèvia al telèfon 627 45 46 42.

Comença la nova temporada d'espectacles de l'Associació d'Espectadors -Imatge 1-Comença la nova temporada d'espectacles de l'Associació d'Espectadors -Imatge 2-Comença la nova temporada d'espectacles de l'Associació d'Espectadors -Imatge 3-Comença la nova temporada d'espectacles de l'Associació d'Espectadors -Imatge 4-

Respecte als espectacles que presenta l'entitat durant l'últim trimestre de l'any, Joan Ramon Gordo va destacar a principis de setembre que "es tracta d'una oferta força variada", amb espectacles que han tingut una bona repercussió en altres teatres. El següent espectacle serà el 21 d'octubre. Es tracta de Oh my God Barcelona!, una òpera bouffe (un estil còmic d'opereta), interpretada per la companyia Bratislava.

Més endavant, els ripolletencs també podran gaudir de la companyia Pelmànec, que torna a Ripollet amb el seu nou espectacle, una versió de L'avar de Molière protagonitzada per uns titelles construïts amb aixetes. Es tracta d'una companyia teatral innovadora que ja va fer gaudir el públic ripolletenc en altres ocasions. Cal destacar també que, enguany, l'abonament per gaudir de totes les sessions d'Òpera en directe manté el mateix preu (25 euros, socis; 36 euros, general) incloent-hi també el Ballet en directe.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal