fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 27 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Més de 20 infants participen en la primera Passejada Fotogràfica Infantil -Cultura- 14/06/2016

L'entitat Acció Fotogràfica va celebrar diumenge passat, 12 de juny, la seva primera Passejada Fotogràfica Infantil, un esdeveniment que va aplegar un total de 26 nens i nenes de la vila. Just abans de la Passejada Infantil, es va dur a terme una petita sessió amb consells fotogràfics per als infants.

Més de 20 infants participen en la primera Passejada Fotogràfica Infantil -Imatge 1-Més de 20 infants participen en la primera Passejada Fotogràfica Infantil -Imatge 2-Més de 20 infants participen en la primera Passejada Fotogràfica Infantil -Imatge 3-Més de 20 infants participen en la primera Passejada Fotogràfica Infantil -Imatge 4-Més de 20 infants participen en la primera Passejada Fotogràfica Infantil -Imatge 5-

El recorregut de la Passejada va comptar amb la col·laboració de membres de La Careta Teatre, que van amenitzar la jornada. Un petit refrigeri al pati del Centre Cultural va posar el punt final a una diada que va satisfer tant als organitzadors com als joves fotògrafs que s'hi van donar cita.

La Passejada Fotogràfica Infantil ha estat fruit de la tasca feta per Acció Fotogràfica i el seu projecte infantil, que està integrat per Isabel Febrero i Joan Serrano.

Fotos: Rosa Jimenez (Acció Fotogràfica).

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal