fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 8 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
El Poliesportiu acull una nova exitosa edició de la festa de cloenda de l'esport extraescolar -Esport- 14/06/2016

Les instal·lacions del Poliesportiu Municipal van acollir, un any més, la festa de cloenda de l'esport extraescolar. La jornada va tenir lloc aquest passat dissabte, 11 de juny, i els infants que hi van participar van gaudir durant tot el matí de jocs inflables, jocs de pista, activitats a les piscines i un esmorzar popular. L'ocasió va servir també per continuar promocionant la campanya dels cordons solidaris (#EsportRipoStopHomofobia), repartint els cordons multicolors entre els diversos escolars.

El Poliesportiu acull una nova exitosa edició de la festa de cloenda de l'esport extraescolar -Imatge 1-El Poliesportiu acull una nova exitosa edició de la festa de cloenda de l'esport extraescolar -Imatge 2-El Poliesportiu acull una nova exitosa edició de la festa de cloenda de l'esport extraescolar -Imatge 3-El Poliesportiu acull una nova exitosa edició de la festa de cloenda de l'esport extraescolar -Imatge 4-El Poliesportiu acull una nova exitosa edició de la festa de cloenda de l'esport extraescolar -Imatge 5-

Durant el curs 2015-2016, més de 1.200 alumnes han practicat futbol sala, patinatge, tennis, tennis taula, natació, atletisme i bàsquet. Les activitats han comptat amb la col·laboració d'un centenar de monitors i 5 entitats, coordinats per l'equip tècnic del Patronat Municipal d'Esports (PAME).

Fotos: PAME.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal