fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Les CUP-CAV presidiran la nova Comissió de Transparència del Consell Comarcal -Política- 08/02/2016

El grup comarcal de les CUP-CAV (Candidatures Alternatives del Vallès), del que en forma part el també alcalde de Ripollet, José María Osuna, presidirà la nova Comissió de Transparència del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Així es va aprovar en el darrer Ple, celebrat dijous passat, 4 de febrer, en el qual es va acordar la creació de la Comissió i la seva presidència per part d'un grup de l'oposició, en concret de les CUP-CAV. En la seva qualitat de portaveu del grup comarcal, José María Osuna va assegurar en el moment de l'aprovació que el seu grup comarcal comparteix "el fons i està disposat a presidir aquesta Comissió i que sigui on es debati quin és el model de Codi Ètic que volem i on es faci seguiment dels aspectes que afectin el Cas Mercuri".

Les CUP-CAV presidiran la nova Comissió de Transparència del Consell Comarcal -Imatge 1-

Aquesta Comissió tindrà l'encàrrec de debatre i elaborar un Codi ètic i de bon govern del Consell Comarcal i de vetllar per la implementació de la Llei de Transparència, que ja és vigent. A més, des de la mateixa Comissió es farà seguiment del procés judicial i les novetats que es puguin produir sobre el Cas Mercuri, en el qual el Consell Comarcal està personat com a acusació particular. L'aprovació de la creació de la Comissió es va fer per unanimitat i responent a la proposta de Moció presentada al Ple pel grup d'Entesa, que va ser acceptada en part per la resta de grups.

El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, va explicar que "el Codi ètic s'ha de fer sumant voluntats, opinions i punts de vista dels diferents grups; des de l'equip de govern considerem que és positiu, per mostrar aquesta voluntat de transparència, cedir la presidència de la Comissió a l'oposició i, en concret, al grup de les CUP-CAV".

Foto: Consell Comarcal del Vallès Occidental.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal