fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
S'inaugura al Centre Cultural una exposició amb el mosaic com a protagonista -Cultura- 08/02/2016

Aquest dilluns, 8 de febrer, s'inaugura l'exposició 'Peça a peça: la fragmentació del mosaic contemporani' a la Sala 1 del Centre Cultural (rambla de Sant Jordi, 2-4). Es tracta d'una mostra d'Antònia Jiménez Domínguez, presidenta de l'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola, que es podrà visitar fins al 28 de febrer. La inauguració començarà a les 20.30 hores.

S'inaugura al Centre Cultural una exposició amb el mosaic com a protagonista -Imatge 1-S'inaugura al Centre Cultural una exposició amb el mosaic com a protagonista -Imatge 2-S'inaugura al Centre Cultural una exposició amb el mosaic com a protagonista -Imatge 3-

A l'exposició, Toñi Jiménez mostra un recull d'obres realitzades amb la tècnica del mosaic. Des de fa 15 anys, aquesta artista investiga la fragmentació i els secrets de les tècniques de col·locació del mosaic. Es defineix com a una persona fascinada pel recobriment de l'arquitectura de Gaudí als seus edificis. Aquesta admiració l'ha canalitzat a la seva obra i a l'organització de diversos tallers de mosaics a Cerdanyola del Vallès. Toñi Jiménez també ha realitzat en diverses ocasions exposicions i demostracions en directe dels seus treballs i els dels seus alumnes, com ara a la Fira Modernista del Roser de Maig de Cerdanyola, entre d'altres.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal