fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 29 d'octubre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El musical 'Somriures i llàgrimes' aterra a Ripollet versionat per primera vegada en català -Cultura- 22/01/2016

L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell porta aquest mes de gener, a l'escenari del Teatre Auditori, el famós musical 'Somriures i llàgrimes', versionat per primera vegada en català. La cita tindrà lloc aquest divendres, 22 de gener, a partir de les 21 hores. El preu de les entrades és de 16 euros, i es poden adquirir per internet (a www.espectadorsripollet.cat o www.atrapalo.com) o el mateix dia de la representació, a les taquilles del Teatre Auditori, de 19 a 21 hores.

El musical 'Somriures i llàgrimes' aterra a Ripollet versionat per primera vegada en català -Imatge 1-El musical 'Somriures i llàgrimes' aterra a Ripollet versionat per primera vegada en català -Imatge 2-

Aquesta representació porta a escena la primera versió en català del musical 'The Sound of Music', escrit originalment per Oscar Hammerstein, amb música de Richard Rodgers. L'adaptació i direcció de la versió catalana va a càrrec de Juli Rodríguez i Maria Torras.

'Somriures i llàgrimes' és un famosíssim musical, adreçat a totes les edats, que farà somriure els més petits i emocionarà els grans, amb una història que té un rerefons polític i dramàtic. La narració se situa a l'Àustria d'abans de la Segona Guerra Mundial i explica la vida i peripècies d'una novícia, que es guanya l'estimació, a través de la música, dels Von Trapp, una família de set nens i el seu pare vidu.

Es tracta d'un espectacle ple de música i coreografies, amb més de 20 actors, set nens, un cor i una orquestra de sis músics en escena. A més, aquesta representació comptarà amb la participació especial de la coral local Veus del Vallès.

J.S.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal