fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 1 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Els joves ripolletencs inicien els tràmits per participar en projectes formatius i laborals -Joventut- 21/01/2016

Un total de 35 joves, d'entre 16 i 29 anys, van participar el passat dimarts, 19 de gener, al matí a la xerrada informativa sobre els projectes del Pla de Garantia Juvenil, que tenen com a objectiu reduir l'atur entre els joves. Dels 35 joves ripolletencs a l'atur que van assistir ahir a la xerrada, 33 van fer l'entrevista personal per optar a una plaça en aquests projectes.

Els joves ripolletencs inicien els tràmits per participar en projectes formatius i laborals -Imatge 1-

Durant la xerrada, que es va dur a terme al Centre Cultural, es van presentar els 4 projectes que pretenen millorar la situació laboral d'aproximadament 140 joves de tota la comarca. Aquests plans són: 'Joves per l'Ocupació', 'Fem Ocupació per a Joves', 'Programa Integral' i 'Emprenedoria Jove per promoure la salut i la qualitat de vida'.

El projecte 'Joves per l'Ocupació' formarà 80 joves en cinc especialitats, que van des de la logística a la indústria alimentària. A 'Fem ocupació per a joves', hi participaran 20 persones amb l'objectiu d'inserir-se laboralment, amb un contracte formatiu-laboral de 6 mesos. El 'Programa Integral' atendrà 95 joves de la comarca, amb l'objectiu de la inserció laboral o el retorn del jovent al sistema educatiu. Per últim, el projecte 'Emprenedoria jove per promoure la salut i la qualitat de vida' està adreçada a 20 joves de la comarca amb qualificació professional o superior i/o experiència professional, amb l'objectiu d'impulsar l'emprenedoria.

La sessió informativa va comptar amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Ocupació i de la regidoria de Joventut. Els projectes del Pla de Garantia Juvenil estan subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, en el marc de la iniciativa d'Ocupació Juvenil a Catalunya.

Foto: Imatge d'arxiu d'una sessió informativa anterior.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal