fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Tret de sortida de les Festes del Pilar -Cultura- 30/09/2015

Aquest dissabte, 26 de setembre, al vespre es va donar el tret de sortida de les Festes del Pilar, que organitza cada any el Centro Aragonés. El primer acte va ser, com no podia ser d'altra manera, el pregó de les festes, que va anar a càrrec del vicepresident de les Corts d'Aragó, Antonio Torres. Com cada any, la participació de socis i simpatitzants del Centro va ser molt alta.

Tret de sortida de les Festes del Pilar -Imatge 1-Tret de sortida de les Festes del Pilar -Imatge 2-Tret de sortida de les Festes del Pilar -Imatge 3-

Antonio Torres, pregoner de la festivitat, va comentar durant el seu parlament les seves dues passions, la música i la política. Torres és un dels fundadors del grup de jotes Aires Monegrinos, un conjunt que sempre ha estat molt relacionat amb les cases i centres aragonesos d'arreu. Per aquesta raó, Antonio Torres ha destacat la tasca que duu a terme el Centro Aragonés per transmetre la cultura d'Aragó a Ripollet.

Durant l'acte, també es va fer entrega de la distinció 'Soci de Mèrit', que va recaure en Engracia Villanueva i, a títol póstum, en José Luis Puértolas i en Antonio Martínez. En acabar l'acte, es va convidar als assistents al ja tradicional 'Malacatón con vino'.

Les Festes del Pilar continuaran els propers dies amb tot d'activitats, com ara la Nit Cultural d'aquest dissabte 3 d'octubre, o el Campionat de Guiñote de diumenge, dia 4.

Fotos: Centro Aragonés de Ripollet

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal