fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Catalunya Sí Que Es Pot agraeix el suport dels votants i lamenta la polarització entre el Sí i el No -Política- 30/09/2015

La formació política de Catalunya Sí Que Es Pot ha agraït, mitjançant una carta oberta a la ciutadania, als 3.212 veïns i veïnes de Ripollet que els van donar el seu suport en les recents eleccions al Parlament de Catalunya. La coalició considera que "la polarització entre el Sí i el No a la independència ha estat clau per entendre els resultats de les eleccions". Catalunya Sí Que Es Pot reconeix que els seus resultats en l'àmbit de tot Catalunya "no han estat els esperats", i ho atribueix a què els debats "s'han centrat exclusivament" en la independència, i no en temes com "les retallades en sanitat o educació, la corrupció, la justícia social, el dret a l'habitatge, etcètera".

Catalunya Sí Que Es Pot agraeix el suport dels votants i lamenta la polarització entre el Sí i el No -Imatge 1-

La coalició asseguren que continuaran "lluitant per una societat més justa". A més, des de Catalunya Sí Que Es Pot s'informa que els seus parlamentaris han signat un codi ètic, pel qual es comprometen a presentar-se com a màxim dues legislatures successives. Tal com afirmen en la seva nota de premsa, d'aquesta manera s'evita que es "converteixin en polítics professionals i que les portes giratòries, que tants polítics han utilitzat per guanyar diners, quedin tancades per sempre".

Foto: Acte central de campanya a Ripollet de Catalunya Sí Que Es Pot per a les eleccions del 27S

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal