fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'Associació d'Espectadors programa Òpera en directe al Teatre Auditori -Cultura- 14/07/2015

L'entitat, que acaba de tancar una exitosa 21a temporada, posarà en marxa aquest mes de juliol un nou programa d'activitats, Òpera en directe. La primera serà el pròxim dimecres, 15 de juliol, amb Carmen de Bizet, en directe des del Teatro Antico de Taormina (Sicilia). La venda d'entrades es realitzarà el mateix dia de l'espectacle a partir de les 20 hores. El preu de les entrades serà de 5 euros per als socis i de 10 per als que no ho són.

L'Associació d'Espectadors programa Òpera en directe al Teatre Auditori -Imatge 1-

L'Associació d'Espectadors del Teatre Auditori del Mercat Vell programarà una actuació per trimestre. La temporada vinent serà Lucía de Lamemoor, des del Liceu, i Rigoletto i Il Trovatore, des de l'Òpera Nacional de París.

Més públic aquesta temporada
Amb un increment del 16% de públic respecte l'anterior temporada, l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell va posar fi el passat 19 de juny, amb el concert de Pep Sala, a una exitosa 21a temporada de programació professional. Es tracta de la tercera amb més públic dels seus 21 anys, just després de les dues primeres. El nombre de públic ha augmentat tant en les sessions de teatre com en les de música. L'entitat fa així un balanç molt positiu i creuen que el teatre es va consolidant com a referent cultural a Ripollet. A més, considera que la gent ha sabut aprofitar les promocions que s'han ofert per acostar-se al teatre a un bon preu.

Aquesta temporada l'Associació d'Espectadors va doblar un espectacle per primera vegada per tal d'arribar a més públic. Va ser La gran ilusión, amb Antonio Díaz. Un espectacle amb què va fer una aportació econòmica als esplais, amb motiu de l'aniversari de la Declaració Universal dels Drets dels Infants. També va fer activitats paral·leles amb motiu d'altres commemoracions, com el Dia de les Dones. Una temporada on l'Associació ha col·laborat i ha fet intercanvis amb altres entitats i col·lectius, com els Gegants de Ripollet, la Biblioteca, l'Oficina de Català, els Amics de l'Òpera de Girona i els Amics de l'Òpera de Sabadell.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal