fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 6 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Les dependències i instal·lacions municipals inicien l'horari d'estiu -Serveis- 14/07/2015

Amb l'arribada de juliol, les diverses dependències municipals comencen l'horari d'estiu. L'Oficina d'Atenció Ciutadana obrirà de dilluns a divendres, de 8 a 14 h., fins al pròxim 31 d'agost. Per la seva banda, la consergeria i informació obrirà fins a les tres de la tarda.

Les dependències i instal·lacions municipals inicien l'horari d'estiu -Imatge 1-Les dependències i instal·lacions municipals inicien l'horari d'estiu -Imatge 2-Les dependències i instal·lacions municipals inicien l'horari d'estiu -Imatge 3-Les dependències i instal·lacions municipals inicien l'horari d'estiu -Imatge 4-

El Centre Cultural estarà tancat del 25 de juliol fins al 23 d'agost, els mateixos dies que també romandran tancats el Teatre Auditori i el Centre d'Interpretació del Patrimoni. Fins al 13 de setembre, el CIP Molí d'en Rata obrirà dimarts i dimecres, de 9.30 a 13 h. i de 16 a 20 h. La resta de dies, el CIP estarà tancat.

La Biblioteca Municipal tanca per vacances del 27 de juliol al 16 d'agost. El seu horari durant la resta de l'estiu, fins al 19 de setembre, és de dilluns a divendres, de 16 a 20.30 h, i dimecres, de 10 a 14 h.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal