fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Proposen que el CUAP passi a equipament municipal quan es traslladi a l'hospital -Política- 22/12/2020

El portaveu del PSC de Ripollet, Luís Tirado, va posicionar-se amb "moderació i prudència" davant l'anunci de la Generalitat de la pròxima construcció de l'hospital Ernest Lluch, que podria assumir el 80% de les necessitats del Vallès Sud que atén el Taulí. A més, Tirado va demanar que quan el CUAP del carrer de Tarragona es traslladi al futur hospital comarcal, Salut cedeixi l'equipament a l'Ajuntament perquè el destini a serveis per al barri del Pont Vell. Aquestes declaracions les va fer, el dilluns, 20 de desembre, en la compareixença conjunta de càrrecs electes i alcaldes socialistes del Vallès Sud, davant dels terrenys del futur hospital, al sector Redosa, a peu de l'N-150, situats entre Ripollet i Montcada.


Proposen que el CUAP passi a equipament municipal quan es traslladi a l'hospital -Imatge 1-Proposen que el CUAP passi a equipament municipal quan es traslladi a l'hospital -Imatge 2-Proposen que el CUAP passi a equipament municipal quan es traslladi a l'hospital -Imatge 3-

En declaracions del diputat al Parlament, Pol Gibert, l'hospital "Ernest Lluch" és una "reivindicació històrica per la comarca des de fa 10 anys i que hauria de ser l'hospital per descongestionar el Taulí i que en plena pandèmia hagués servit per donar resposta a les situacions que van viure". Respecte a l'anunci fet per la Generalitat el passat divendres, Gibert es va mostrar "moderadament esperançat" i va recordar la feina feta pels alcaldes al llarg d'aquests anys per aconseguir desencallar el projecte. Per això, Gibert va afirmar que "la millor garantia que aquest hospital sigui una realitat és que el 14 de febrer cal un govern socialista a la Generalitat, ja que sembla que hi ha un compromís amb la comarca, però volem que es mantingui després de la campanya".

Fotos:
- electes socialistes del Vallès Sud, davant els terrenys del futur hospital Ernest Lluch
- Luís Tirado, portaveu del PSC de Ripollet
- Pol Gibert, diputat vallesà al Parlament de Catalunya



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal