fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Sintermetal anuncia un tancament que afectarà més de 190 treballadors -Economia- 06/07/2020

L'empresa ripolletenca Sintermetal ha anunciat aquest dilluns al matí el seu tancament definitiu, després d'un cap de setmana en què els treballadors de la planta s'han concentrat per protestar contra aquesta possibilitat i per mantenir els llocs de feina. Ara l'empresa, Motherson Sintermetal Products SA, que pertany al grup Motherson, multinacional de capital indi, negociarà amb els treballadors per estudiar la possibilitat de reubicar-los a altres empreses del grup properes.

Sintermetal anuncia un tancament que afectarà més de 190 treballadors -Imatge 1-

José Beltran, president del comitè d'empresa, ha explicat en declaracions a Info Ripollet que el tancament s'ha comunicat aquest matí, però que no saben "res més, ni què faran ni com ho faran: l'únic que s'ha comunicat és que es tancarà l'empresa". També ha explicat que s'ha convocat una comissió negociadora, que els pròxims dies estudiarà la possibilitat de reubicacions de part dels més de 190 treballadors, previsiblement el pròxim divendres. Segons Beltran, l'empresa no ha donat "cap documentació", per tant desconeixen la intenció del grup empresarial més enllà de tancar la planta ripolletenca.

Els treballadors de l'empresa ja estaven concentrats des de divendres a la porta de la fàbrica, arran de les sospites de tancament quan la direcció va manar traslladar tot el material a un magatzem extern situat al ZAL del Port de Barcelona. "Vam concentrar-nos a la porta per demanar explicacions de què estava passant i l'empresa ja ens va anunciar que ens diria alguna cosa avui dilluns", ha explicat Beltran. L'alcalde de Ripollet, José María Osuna, va assistir a la concentració el dissabte per donar suport als treballadors i demanar explicacions a l'empresa, així com altres veïns i grups polítics municipals, com el d'ERC aquest mateix matí.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal