fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Els bars i restaurants podran ampliar les seves terrasses o obrir-ne de noves a la fase 1 -Economia- 22/05/2020

Els bars i restaurants podran ampliar les seves terrasses o obrir-ne de noves a la fase 1

El govern municipal també ha decidit no cobrar enguany als hostalers la llicència d'ocupació de la via pública. L'Ajuntament calcula que aquesta mesura tindrà un impacte econòmic de 100.000 euros, que deixarà de percebre per aquest concepte.


Els bars i restaurants podran ampliar les seves terrasses o obrir-ne de noves a la fase 1 -Imatge 1-
Amb l'objectiu de reactivar el sector de la restauració, l'Ajuntament de Ripollet ha aprovat aquest divendres, 22 de maig, una resolució que permetrà a bars i restaurants ampliar la superfície de les seves terrasses o sol·licitar-ne una, per tal de recuperar la capacitat de taules que tenien abans de la crisi sanitària. Aquesta mesura s'aplicarà sempre que les condicions de l'espai públic ho permetin, estudiant cas per cas, i serà vigent mentre duri el Pla per a la transició cap a una Nova normalitat, de 28 d'abril de 2020, del Govern central de l'estat. L'objectiu de l'Ajuntament és tornar a endegar aquest important motor econòmic per Ripollet, facilitant al màxim la seva reactivació i amb totes les garanties de seguretat.

Al pròxim Ple Municipal es presentarà a aprovació la modificació de l'ordenança fiscal que regula les llicències d'ocupació temporal del domini públic local, per tal de contemplar l'exempció del pagament. L'Ajuntament calcula que aquesta mesura tindrà un impacte econòmic de 100.000 euros, que deixarà de percebre per aquest concepte, però que considera necessari, tenint en compte que aquest sector econòmic és un dels més afectats per la crisi econòmica generada per la Covid19.

En tot moment, els hostalers hauran de respectar les mesures de seguretat i higiene bàsiques i una distància mínima d'almenys dos metres entre les taules o agrupacions de taules, sense dificultar el pas dels vianants. L'ocupació màxima de les taules serà de 10 persones per taula o agrupació de taula. Els hostalers hauran de col·locar els elements de protecció necessaris per mantenir en tot moment les mesures de seguretat indicades per la Policia Local i es faran càrrec de la neteja de l'espai.

Tant les sol·licituds d'ampliació com de petició de terrassa, es formularan de forma telemàtica. Cal descarregar i emplenar el formulari que trobaran adjunt i presentar-lo via telemàtica, amb la documentació requerida, a la seu electrònica.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal