fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 8 de març de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
La preinscripció escolar serà del 13 al 22 de maig i preferentment per internet -Educació- 08/05/2020

Entre el 13 i el 22 de maig es podrà fer la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. Per les circumstàncies d'aquest any, es promou la preinscripció telemàtica. El tràmit serà preferentment en línia a través del portal preinscripcio.gencat.cat. S'elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- al correu electrònic del centre demanat en primera opció.


Què passa si no puc fer-ho per internet?

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, disposen d'uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. Aquesta estarà disponible del 19 de maig al 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció, trucant per telèfon o a través d'Internet.

La cita prèvia serà accessible des dels webs de cadascun dels centres i des del web del Departament d'Educació, durant les 24 h del dia. Cada centre determinarà el seu horari d'atenció al públic, segons les necessitats. És per això que els webs dels centres, en un lloc visible, inclouran la informació sobre l'horari, correu electrònic, telèfon, així com l'eina de cita prèvia.


Preinscripció presencial amb seguretat

  • Al centre hi ha d'anar el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona).
  • Avisar que han de portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. En el cas que el centre prevegi que farà emplenar les sol·licitud en paper, convé recomanar que portin el seu propi bolígraf.
  • Recordar la recomanació de portar mascareta i guants.
  • No poden acudir les persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes. En aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.


Portes obertes virtuals

A causa del tancament de centres per la covid-19, molts no han estat a temps de dur a terme la jornada de portes obertes. Per això, hauran d'incloure informació a la pàgina web amb tot el detall possible de les característiques del centre i del seu projecte educatiu, per oferir tota la informació que les famílies necessiten per a fer la tria.

 

Vegeu més info a la secció Preinscripció escolar, realcionada a sota.


La preinscripció escolar serà del 13 al 22 de maig i preferentment per internet -Imatge 1-La preinscripció escolar serà del 13 al 22 de maig i preferentment per internet -Imatge 2-Continguts relacionats amb aquest:
- Preinscripció del curs 2020-2021 [Continguts]
AGENDA

Cafè literari: "El teu gust", d'Isabel-Clara Simó

Taula rodona: "Què passa quan una dona exerceix lideratge en el món empresarial?"

Ràdio: Cara a cara transgeneracional. Com es viu el 8M generacionalment parlant?

Publicació del butlletí feminista de l'Institut Lluís Companys

Taula rodona: "La dona en les espais de participació. Es donen condicions d'igualtat?"

Club de còmic juvenil: "The Promised Neverland", de Kaiu Shirai i Posuka Demizu
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal