fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
L'Ajuntament demana a les empreses locals que segueixin les mesures de seguretat contra la Covid-19 -Economia- 26/03/2020

A petició de la tinent d'alcalde d'Ocupació, Empresa i Comerç, Meritxell Caler, des d'aquest departament municipal s'ha fet arribar a unes 400 empreses del municipi un comunicat sobre les mesures de seguretat per a la prevenció de la transmissió del coronavirus SARS-CoV-2.

En aquest document es recorda a les empreses que han de garantir la seguretat i la salut dels seus treballadors, proporcionant-los, en aquestes circumstàncies excepcionals, els equips de protecció individual requerits, així com l'adopció de mesures de seguretat com ara respectar la distància d'1,5 m entre els seus treballadors.

L'Ajuntament demana a les empreses locals que segueixin les mesures de seguretat contra la Covid-19 -Imatge 1-

D'altra banda, també es recorda a les empreses la necessitat de posar a disposició del personal els mitjans necessaris per a garantir una correcta higiene periòdica de mans, a més d'incrementar la neteja i desinfecció dels llocs de treball. En cas que les empreses no puguin garantir les mesures de prevenció de la Covid-19, hauran de paralitzar els treballs fins que puguin garantir-les. La carta també recorda que l'incompliment per part de les empreses de les seves obligacions en matèria de prevenció de riscos laborals pot donar lloc no només a responsabilitats administratives, sinó també penals i civils.

L'Ajuntament acompanya la missiva de l'enllaç al procediment d'actuació per al serveis de prevenció de riscos laborals davant l'exposició al nou coronavirus, editat pel Ministerio de Sanidad.


Icona Fitxer PDF - 0,25 Mb - 03_24_mesures_seguretat_empresa_covid19.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal