fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 5 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
El Ple aprova la creació de la nova Comissió de la Festa Major -Plens- 24/01/2020

El Ple Extraordinari del dijous, 23 de gener, va aprovar la creació de la nova Comissió de la Festa Major, amb el vot favorable de totes les forces presents (Decidim, PSC, ERC i SOM). Aquesta Comissió serà l'encarregada d'organitzar la Festa Major de Ripollet els propers anys. Amb la recent dissolució del Patronat de Cultura, el seu funcionament serà ara regulat per l'Ajuntament.

El Ple aprova la creació de la nova Comissió de la Festa Major -Imatge 1-

La Comissió estarà formada, a més de pel president (posició que recau en el regidor de Cultura) i el secretari o secretària (empleat de l'Ajuntament), per un grup de fins a 25 persones que actuaran com a vocals. Seran un regidor del grup polític de l'equip de govern, una persona en representació de cadascun dels quatre grups polítics de l'oposició (si ho consideren), sis representants d'entitats culturals, quatre representants d'entitats juvenils, dos representants d'entitats esportives, un representant de les associacions de veïns, un representant de les AFA, un representant del comerç local, un representant de la taula de diversitat funcional i quatre persones residents a Ripollet a títol individual.

El Ple, convocat d'urgència, va aprovar primer la declaració d'urgència i la renúncia del cobrament per assistència al Ple Extraordinari, amb l'únic vot contrari del PSC, qui va qüestionar la convocatòria urgent quan la setmana vinent hi ha Ple ordinari. Els tres regidors de Ciutadans van excusar la seva presència.

JPLnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal