fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 29 de març de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
El Ple aprova la creació de la nova Comissió de la Festa Major -Plens- 24/01/2020

El Ple Extraordinari del dijous, 23 de gener, va aprovar la creaciˇ de la nova Comissiˇ de la Festa Major, amb el vot favorable de totes les forces presents (Decidim, PSC, ERC i SOM). Aquesta Comissiˇ serÓ l'encarregada d'organitzar la Festa Major de Ripollet els propers anys. Amb la recent dissoluciˇ del Patronat de Cultura, el seu funcionament serÓ ara regulat per l'Ajuntament.

El Ple aprova la creació de la nova Comissió de la Festa Major -Imatge 1-

La Comissiˇ estarÓ formada, a mÚs de pel president (posiciˇ que recau en el regidor de Cultura) i el secretari o secretÓria (empleat de l'Ajuntament), per un grup de fins a 25 persones que actuaran com a vocals. Seran un regidor del grup polÝtic de l'equip de govern, una persona en representaciˇ de cadascun dels quatre grups polÝtics de l'oposiciˇ (si ho consideren), sis representants d'entitats culturals, quatre representants d'entitats juvenils, dos representants d'entitats esportives, un representant de les associacions de ve´ns, un representant de les AFA, un representant del comerš local, un representant de la taula de diversitat funcional i quatre persones residents a Ripollet a tÝtol individual.

El Ple, convocat d'urgŔncia, va aprovar primer la declaraciˇ d'urgŔncia i la ren˙ncia del cobrament per assistŔncia al Ple Extraordinari, amb l'˙nic vot contrari del PSC, qui va qŘestionar la convocat˛ria urgent quan la setmana vinent hi ha Ple ordinari. Els tres regidors de Ciutadans van excusar la seva presŔncia.

JPLnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal