fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La Creu Roja busca voluntaris per participar en el programa d'ocupació 'Gira Mujeres' -Societat- 27/01/2020

La Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada s'ha adherit de nou al programa laboral 'Gira Mujeres', una iniciativa de la Fundació Coca-cola i la Creu Roja i busca voluntaris.

La Creu Roja busca voluntaris per participar en el programa d'ocupació 'Gira Mujeres' -Imatge 1-

Aquest projecte pretén millorar l'ocupabilitat de les dones i està obert a dones d'entre 18 i 60 anys, amb feina o sense. Proposa per una banda fomentar l'esperit emprenedor de les participants i ajudar a desenvolupar idees de negoci i per altra banda millora la seva ocupabilitat.

En les edicions anteriors que s'han celebrat hi han participat fins a una setantena de dones i han aconseguit donar feina en finalitzar el programa un 35% de les participants.

Tina Rodríguez va ser una de les participants de l'edició 2018-2019 i en una entrevista per la mateixa secció comarcal de la Creu Roja destacava que gràcies al programa havia retrobat de nou la seva vocació professional. Rodríguez havia estudiat Auxiliar de Jardí d'Infància però ho va haver de deixar per anar a treballar al sector de l'hostaleria, el negoci familiar.

Amb 'Gira Mujeres' explica Rodríguez en una entrevista per l'entitat que "buscar feina no és només entregar el CV, tot ha canviat molt, ara existeixen pàgines a Internet, es tenen en compte molts factors a l'hora de contractar i necessites que algú et guiï una mica".

Rodríguez a més també es va apuntar com a voluntària i cada tarda venia fer reforç escolar a infants que ho necessitaven però que no tenien recursos per pagar-ho. Actualment segueix fent de voluntària d'aquest àmbit amb la Creu Roja.

Tothom que hi vulgui participar tant com per rebre la formació i l'orientació laboral com per fer de voluntari, es pot contactar a través del telèfon 936916161.

Imatge: Facebook Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada


FFC



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal