fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
El Gimnàs Bunkay celebra el seu 35è aniversari -Esport- 31/01/2020

Aquest 28 de gener, el Gimnàs Bunkay celebra els seus 35 anys d'història. Ho farà d'una manera especial, amb una gran festa amb exhibicions i masterclass el dissabte 1 de febrer. A més, des del dilluns 27 de gener obrirà les seves portes a tothom qui vulgui provar les seves classes i serveis de forma gratuïta.

El Gimnàs Bunkay celebra el seu 35è aniversari -Imatge 1-

La plaça de Joan Abad, davant del pavelló Joan Creus, acollirà dissabte, 1 de febrer, la celebració del 35è aniversari del Gimnàs Bunkay. Des de les 9 h del matí i fins a les 14 h, hi haurà masterclass de ioga, pilates, zumba o crossfit. També exhibicions de karate infantil, psicofit, danza, acrobacia, fitkid i karate adult. Conclourà amb un final de festa amenitzat amb música dels anys vuitanta i noranta.

El Gimnàs Bunkay està situat al carrer Dr. Bregós, 11 de Ripollet, des del 2002, però abans va estar en dos locals diferents al carrer Padró des de la seva fundació el 28 de gener del 1985. Actualment, la directora general és Míriam López, filla del fundador i també president d'honor Juan López, que va obrir el gimnàs després de treure's diferents títols d'una disciplina del karate, anomenada Kyokushinkai. López actualment és cinturó negre, sisè dan d'aquesta disciplina a més d'entrenador nacional i tècnic de la sala de fitness del gimnàs.

La seva filla, Miriam López ha heretat ara el negoci on, a més d'arts marcials, també s'hi poden fer diferents classes dirigides de tota mena d'activitat física, dansa i salut, amb un equip de fins a 50 professionals. També ha crescut en el gimnàs l'atleta olímpic Rubén López.

FFC



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal