fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
El CB Ripollet homenatja a dues de les seves jugadores pioneres -Esport- 09/02/2021

Mercè Argenté i Maria Barcons van formar part del primer equip femení del CB Ripollet

El CB Ripollet homenatja a dues de les seves jugadores pioneres -Imatge 1-El CB Ripollet homenatja a dues de les seves jugadores pioneres -Imatge 2-El CB Ripollet homenatja a dues de les seves jugadores pioneres -Imatge 3-
La presidenta del Club Bàsquet Ripollet, Núria Gorina, acompanyada per la capitana del sènior femení, Neus Parralejo, el president honorari del club, Modest Serra, i diversos membres de la Junta Directiva, van visitar, el passat cap de setmana, a les jugadores pioneres del bàsquet femení, Mercè Argenté i Maria Barcons. L'objectiu era agrair "la seva determinació en impulsar l'any 1950 el primer equip femení del C.B. Ripollet". Ambdues es van mostrar emocionades pel reconeixement que els ha fet el club, l'any del norantè aniversari de l'entitat.

Segons una nota del club, "s'han viscut moments molt emotius i plens de records d'una joventut viscuda en una època on no va ser gens fàcil que un grapat de noies juguessin a bàsquet". La Maria i la Mercè han recordat a les seves companyes Nuri Escribano, Conxita Labajos, Pili García i Marta Rius, ja desaparegudes i amb qui formaren l'equip pioner. La Mercè Argenté i la Maria Barcons han rebut un bouquet amb una targeta on es llegia: «Juntes, junts, som un equip. Som un club. Gràcies per ser-hi!», junt amb una mascareta i una bufanda del CB Ripollet.

FOTOS:
- equip femení. Anys 50
- Mercè Argenté (2021)
- Maria Barcons (2021)AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal