fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'Ajuntament augmentarà el seu fons local amb objectes de la casa adquirida a Pont Vell-Tiana -Cultura- 05/12/2019

Abans d'acabar l'any s'espera tenir enllestits els treballs de tria i documentació de tots els objectes que hi ha a l'immoble adquirit per l'Ajuntament de Ripollet a la carretera de l'Estació núm. 8 i c/ Doctor Gil, núm. 3. L'objectiu és seleccionar aquells objectes que tinguin un valor cultural o patrimonial, per tal d'ingressar-los i documentar-los com a fons local. Es tracta d'una variada col·lecció de peces, entre els quals destaquen productes de merceria, com ara fils i dibuixos de brodats, donat que va ser el negoci familiar instal·lat a l'edifici durant anys.

L'Ajuntament augmentarà el seu fons local amb objectes de la casa adquirida a Pont Vell-Tiana -Imatge 1-L'Ajuntament augmentarà el seu fons local amb objectes de la casa adquirida a Pont Vell-Tiana -Imatge 2-

També s'han trobat peces de roba de finals del segle XIX i principis del segle XX, així com eines del camp i altres objectes com ara llibres i revistes. Els treballs els està portant a terme una empresa especialitzada i el seu cost l'assumeix íntegrament la Diputació de Barcelona. El següent pas serà realitzar un estudi històric arquitectònic de l'immoble, de principi del segle XX i amb un tipus d'edificació pràcticament desaparegut al municipi.

La finca té una superfície, segons cadastre, de 425 m2 i va ser adquirida per l'Ajuntament el passat mes de maig, per un import de 670.000 €, amb l'objectiu de fer realitat les demandes de veïns i entitats de tenir un centre sociocultural al barri. Demandes que van ser recollides a través d'un procés participatiu.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal